reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Oooo dobrze wiedzieć. Jestem zielona w tym temacie. Nie miałam nigdy z tym styczności. Chodziłam teraz na monitoring i powiedział że zadecyduje co i jak. No i teraz był ładny pęcherzyk, pękł sam i powiedział że stymulacja nie jest konieczna.
Mam właśnie na unormowanie cykli luteine. Dzisiaj skończyłam właśnie drugi cykl z luteina od 16 - 25 dc. Nie wiem ile mam to jeszcze brać niby mówił że przez 3 cykle.
Nie odczuwasz skutków progesteronu jak go bierzesz ? Mi strasznie spadło libido i ogólnie jakas susza nastała... czułam sir okropnie

@Bibi89 w kwietniu będzie rok jak się staramy, ale mam już 32 lata na karku.

@Aewea jak przypuszczasz kiedy miałaś owulacje to zaczekaj do tego 16 dpo. Te kilka dni nic nie zmieni. U mnie np potrafiłam mieć owulacje w 60 dc ale okres przychodził zawsze ok 14 dni po owulacji.

Nie odczuwasz skutków progesteronu jak go bierzesz ? Mi strasznie spadło libido i ogólnie jakas susza nastała... czułam sir okropnie
Nie nie zauważam jakichs szczególnych skutków. Jeśli chodzi o te sprawy to ja mam chec zawsze, gorzej jest z moim mężem....a to już problem od jakiegos czasu.
To mój drugi cykl z luteina 2x2. W pierwszym trochę susza była, a teraz mam cały czas mokro. Tylko że ja mam pod język. Jak miałam dopochwowo to była tragedia. Właśnie mialam wrażenie jakbym ciągle miała jakas infekcje. Ciągle miałam jakieś uplawy, swedzenie.... dlatego teraz powiedziałam od razu że nie chce dopoch.

@Bibi89 w kwietniu będzie rok jak się staramy, ale mam już 32 lata na karku.

@Aewea jak przypuszczasz kiedy miałaś owulacje to zaczekaj do tego 16 dpo. Te kilka dni nic nie zmieni. U mnie np potrafiłam mieć owulacje w 60 dc ale okres przychodził zawsze ok 14 dni po owulacji.
Ja tez 32 lata. I w maju będzie rok starań ale nie zabezpieczmy się od stycznia 2021 wiec w sumie można by powiedzieć że rok minął... I efektów brak

Ja tez 32 lata. I w maju będzie rok starań ale nie zabezpieczmy się od stycznia 2021 wiec w sumie można by powiedzieć że rok minął... I efektów brak
Ja 31 w tym roku. I rozpoczęliśmy 4 rok starań...z tym że dwa ostatnie lata to z testami owu i monitoring czasami. Bo dwa pierwsze lata to był totalny luz. Nie myslalam tak jak teraz. Nie skupiałam się w ogóle na zachodzeniu w ciążę... a teraz myślę o tym non stop...

reklama
Do góry