reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Jaka dawke i czy mialas jakies skutki uboczne?
Ja biore tydzien ponad. Po 4 dniach mialam zwiekszyc dawke z 1 tabletki na dwie ale jak zwiekszam dawke to dostaje rozwolnienia i mnie mdli...na 1 tabletce jest ok, nic nie czuje. Ostatnio wzielam 2 dni po 2 i mnie tak brzuch bolał przed 💩 jakbym skurcze porodowe miała. Lekarz kazal mi jeszcze kilka dni byc na 1 i znowu zwiekszyc zeby zbudowac tolerancje. Dzis wzielam już 2 i bóli nie było ale okolo 4h po tabletce takie miałam mdlosc ze masakra...nie wiem czy to przejdzie czy zmienic lek...

Jaka dawke i czy mialas jakies skutki uboczne?
Ja biore tydzien ponad. Po 4 dniach mialam zwiekszyc dawke z 1 tabletki na dwie ale jak zwiekszam dawke to dostaje rozwolnienia i mnie mdli...na 1 tabletce jest ok, nic nie czuje. Ostatnio wzielam 2 dni po 2 i mnie tak brzuch bolał przed 💩 jakbym skurcze porodowe miała. Lekarz kazal mi jeszcze kilka dni byc na 1 i znowu zwiekszyc zeby zbudowac tolerancje. Dzis wzielam już 2 i bóli nie było ale okolo 4h po tabletce takie miałam mdlosc ze masakra...nie wiem czy to przejdzie czy zmienic lek...
Bóle brzucha, biegunka, nudności... Ogólnie samopoczucie do D... Ale organizm się przyzwyczaił obecnie nic mi nie jest ☺️ nawet pomimo zwiększenia dawki z zalecenia diabetologa objawy wróciły na 2-3 dni i znów przeszły... Ale początek to mi się ciągnęło tak z miesiąc myślałam że oszaleję a brałam tylko xr 500 😁

reklama
13 dzień cyklu 😱 z pół roku nie miałam tak wcześnie owulacji. Przed ciążą zaqsze między 12 a 14 dc a od porodu 16/18 i magle dzis tak mnie piersi bolą plus ten sluz od 2 dni. Robie test a tu prisze, pik. Dobrze, że wczoraj działane 😂 metformina, zioła i covid. Ciekaqe co zadziałało 😂😂😂

Załączniki

• 20220120_161859.jpg
    20220120_161859.jpg
    981,6 KB · Wyświetleń: 74
  • 20220120_184028.jpg
    20220120_184028.jpg
    986,2 KB · Wyświetleń: 54
Do góry