reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja bym narazie nic nie anulowała, poczekaj i pomysł spokojnie 😘 który to cykl starań? Masz jakieś objawy ?
Trzeci cs, a we wrześniu na usg wykryto torbiel i stwierdzono jednogłośnie, że endometrialna (konsultowane ;). Wyszłam z wizyty z płaczem, naczytałam się głupot i oczami wyobraźni widziałam nas w klinice leczenia niepłodności. Nawet umówiłam termin na laparoskopie na 16 listopada, ale po wizycie u drugiego gina zrezygnowałam. Generalnie oboje mówili żeby się starać i to najlepsze lekarstwo. No i na drugiej wizycie torbiel była już dużo mniejsza bo ok 3 cm i raczej nie zabiegowa. Miałam ją skontrolować właśnie 4.01 😂

Jeśli chodzi o objawy to tydzień temu obudził mnie w nocy skurcz i ciepło zalało mi podbrzusze. Wystraszyłam się, że torbiel pękła, ale nie było żadnego plamienia. Dopiero rano pomyślałam, że może się udało 😁 I w zasadzie wczoraj wydawało mi się, że ogórki kiszone się zepsuły. Reszta objawów raczej standardowo jak @. Jeszcze wczoraj pisałam, że pojawiły mi się wulkany na twarzy i nic z tego także klasycznie jak na @.

reklama
Chyba poczekam do poniedziałku. Diagnostyka jutro zamknięta, a to mam najbliżej. Zerknę jeszcze na inne laby w pobliżu. Teraz tylko myślę kiedy wybrać się do lekarza bo mam umówione 2 wizyty w styczniu 4.01 i 18.01, a więc jakoś 5 i 7 tydzień. Na obie czekałam 2 miesiące i nie mogłam się ostatecznie zdecydować kogo wybrać 😂
Gratuluje 🥰😘
Przyrost najlepiej sprawdzać w tym samym laboratorium bo nawet jak diagnostyka to może mieć inne normy :D

reklama
Do góry