reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja bym narazie nic nie anulowała, poczekaj i pomysł spokojnie 😘 który to cykl starań? Masz jakieś objawy ?
Trzeci cs, a we wrześniu na usg wykryto torbiel i stwierdzono jednogłośnie, że endometrialna (konsultowane ;). Wyszłam z wizyty z płaczem, naczytałam się głupot i oczami wyobraźni widziałam nas w klinice leczenia niepłodności. Nawet umówiłam termin na laparoskopie na 16 listopada, ale po wizycie u drugiego gina zrezygnowałam. Generalnie oboje mówili żeby się starać i to najlepsze lekarstwo. No i na drugiej wizycie torbiel była już dużo mniejsza bo ok 3 cm i raczej nie zabiegowa. Miałam ją skontrolować właśnie 4.01 😂

Jeśli chodzi o objawy to tydzień temu obudził mnie w nocy skurcz i ciepło zalało mi podbrzusze. Wystraszyłam się, że torbiel pękła, ale nie było żadnego plamienia. Dopiero rano pomyślałam, że może się udało 😁 I w zasadzie wczoraj wydawało mi się, że ogórki kiszone się zepsuły. Reszta objawów raczej standardowo jak @. Jeszcze wczoraj pisałam, że pojawiły mi się wulkany na twarzy i nic z tego także klasycznie jak na @.

reklama
Chyba poczekam do poniedziałku. Diagnostyka jutro zamknięta, a to mam najbliżej. Zerknę jeszcze na inne laby w pobliżu. Teraz tylko myślę kiedy wybrać się do lekarza bo mam umówione 2 wizyty w styczniu 4.01 i 18.01, a więc jakoś 5 i 7 tydzień. Na obie czekałam 2 miesiące i nie mogłam się ostatecznie zdecydować kogo wybrać 😂
Gratuluje 🥰😘
Przyrost najlepiej sprawdzać w tym samym laboratorium bo nawet jak diagnostyka to może mieć inne normy :D

reklama
Do góry