wezsietatatooo
Fanka BB :)
Trzeci cs, a we wrześniu na usg wykryto torbiel i stwierdzono jednogłośnie, że endometrialna (konsultowane . Wyszłam z wizyty z płaczem, naczytałam się głupot i oczami wyobraźni widziałam nas w klinice leczenia niepłodności. Nawet umówiłam termin na laparoskopie na 16 listopada, ale po wizycie u drugiego gina zrezygnowałam. Generalnie oboje mówili żeby się starać i to najlepsze lekarstwo. No i na drugiej wizycie torbiel była już dużo mniejsza bo ok 3 cm i raczej nie zabiegowa. Miałam ją skontrolować właśnie 4.01Ja bym narazie nic nie anulowała, poczekaj i pomysł spokojnie który to cykl starań? Masz jakieś objawy ?
Jeśli chodzi o objawy to tydzień temu obudził mnie w nocy skurcz i ciepło zalało mi podbrzusze. Wystraszyłam się, że torbiel pękła, ale nie było żadnego plamienia. Dopiero rano pomyślałam, że może się udało I w zasadzie wczoraj wydawało mi się, że ogórki kiszone się zepsuły. Reszta objawów raczej standardowo jak @. Jeszcze wczoraj pisałam, że pojawiły mi się wulkany na twarzy i nic z tego także klasycznie jak na @.