reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Czekajcie juz wstawie nowe zeby bylo widac. Ptaszek jest w steone ze rosnie

Mi się nie otwiera. Czytam, że jest <5? To znaczy, że na ten moment beta jest poniżej 5. Gdyby była wyższa wystawiliby konkretną liczbę, żeby też ułatwić umieszczenie jej w widełkach, wskazujących na tydzień ciąży. Hmm mimo to może spróbuj jeszcze zrobić za dwa dni? Kiedy ma być miesiączka?

reklama
Teraz szczerze już nie wiem nic. Zrobie jutro test a w srode powtorze bete najwyzej. Nigdy nie mialam wpisanej 5 jesli ciazy nie byli 🤔
Nie robiłam nigdy bety wiec nie za bardzo się orientuje ale jakbym dostała taki wynik to bym pomyslala ze nie napisali mi wartości liczbowej tylko ze jest ona poniżej 5

Mi się nie otwiera. Czytam, że jest <5? To znaczy, że na ten moment beta jest poniżej 5. Gdyby była wyższa wystawiliby konkretną liczbę, żeby też ułatwić umieszczenie jej w widełkach, wskazujących na tydzień ciąży. Hmm mimo to może spróbuj jeszcze zrobić za dwa dni? Kiedy ma być miesiączka?
Ale nie wiadomo ile dokladnie. Moze dopiwro zaczyna rosnac i jest ponizej 5.

Okres mam miec miedzy sroda a sobota (zawsze +/- 3 dni) wiec jest jeszcze czas. Dzis 10 dni po piku dopiero wiec na oko 10-8 dni po owu.

Zrobilam ta bete jednak. Dzis 10 dni po piku. Patrzcie. Chyba zaczyna sie cos dziac 😍😍😍 a jednak. Woedzialam ze moje objawy nie sa okresowe

Twój wynik to <5 bo tak ustawione są wyniki negatywne na urządzeniu które to bada - wtedy wynik <5 jest i dla wyniku 4,5 i dla wyniku 1,0

Przy tak niziutkiej becie (nawet jeśli np jutro beta by była już pozytywna bo beta negatywna w 10dpo nic nie oznacza) jakiekolwiek objawy by nie były to nie są z betą i ciążą związane.

Trzymam kciuki by w kolejnych dniach jednak beta Cię pozytywnie zaskoczyła !

Twój wynik to <5 bo tak ustawione są wyniki negatywne na urządzeniu które to bada - wtedy wynik <5 jest i dla wyniku 4,5 i dla wyniku 1,0

Przy tak niziutkiej becie (nawet jeśli np jutro beta by była już pozytywna bo beta negatywna w 10dpo nic nie oznacza) jakiekolwiek objawy by nie były to nie są z betą i ciążą związane.

Trzymam kciuki by w kolejnych dniach jednak beta Cię pozytywnie zaskoczyła !
Zawsze mialam tam <1.2 czyli mimo ze teraz mam <5 oznacza ze nic sie nie dzieje? Mi sie wydaje ze jednak wyglada to inaczej

reklama
Do góry