reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Czekajcie juz wstawie nowe zeby bylo widac. Ptaszek jest w steone ze rosnie

Mi się nie otwiera. Czytam, że jest <5? To znaczy, że na ten moment beta jest poniżej 5. Gdyby była wyższa wystawiliby konkretną liczbę, żeby też ułatwić umieszczenie jej w widełkach, wskazujących na tydzień ciąży. Hmm mimo to może spróbuj jeszcze zrobić za dwa dni? Kiedy ma być miesiączka?

reklama
Teraz szczerze już nie wiem nic. Zrobie jutro test a w srode powtorze bete najwyzej. Nigdy nie mialam wpisanej 5 jesli ciazy nie byli 🤔
Nie robiłam nigdy bety wiec nie za bardzo się orientuje ale jakbym dostała taki wynik to bym pomyslala ze nie napisali mi wartości liczbowej tylko ze jest ona poniżej 5

Mi się nie otwiera. Czytam, że jest <5? To znaczy, że na ten moment beta jest poniżej 5. Gdyby była wyższa wystawiliby konkretną liczbę, żeby też ułatwić umieszczenie jej w widełkach, wskazujących na tydzień ciąży. Hmm mimo to może spróbuj jeszcze zrobić za dwa dni? Kiedy ma być miesiączka?
Ale nie wiadomo ile dokladnie. Moze dopiwro zaczyna rosnac i jest ponizej 5.

Okres mam miec miedzy sroda a sobota (zawsze +/- 3 dni) wiec jest jeszcze czas. Dzis 10 dni po piku dopiero wiec na oko 10-8 dni po owu.

Zrobilam ta bete jednak. Dzis 10 dni po piku. Patrzcie. Chyba zaczyna sie cos dziac 😍😍😍 a jednak. Woedzialam ze moje objawy nie sa okresowe

Twój wynik to <5 bo tak ustawione są wyniki negatywne na urządzeniu które to bada - wtedy wynik <5 jest i dla wyniku 4,5 i dla wyniku 1,0

Przy tak niziutkiej becie (nawet jeśli np jutro beta by była już pozytywna bo beta negatywna w 10dpo nic nie oznacza) jakiekolwiek objawy by nie były to nie są z betą i ciążą związane.

Trzymam kciuki by w kolejnych dniach jednak beta Cię pozytywnie zaskoczyła !

Twój wynik to <5 bo tak ustawione są wyniki negatywne na urządzeniu które to bada - wtedy wynik <5 jest i dla wyniku 4,5 i dla wyniku 1,0

Przy tak niziutkiej becie (nawet jeśli np jutro beta by była już pozytywna bo beta negatywna w 10dpo nic nie oznacza) jakiekolwiek objawy by nie były to nie są z betą i ciążą związane.

Trzymam kciuki by w kolejnych dniach jednak beta Cię pozytywnie zaskoczyła !
Zawsze mialam tam <1.2 czyli mimo ze teraz mam <5 oznacza ze nic sie nie dzieje? Mi sie wydaje ze jednak wyglada to inaczej

reklama
Do góry