L
Lebkuchen_mum
Gość
Aaaa haha no tak. Sorki zapomniałam jeszcze nie kojarzę dobrze osóbRozmawiałyśmy już na ten temat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa haha no tak. Sorki zapomniałam jeszcze nie kojarzę dobrze osóbRozmawiałyśmy już na ten temat
Nie ma problemuAaaa haha no tak. Sorki zapomniałam jeszcze nie kojarzę dobrze osób
Dzięki Ja również trzymam za Was dziewuchy kciuki. Mam nadzieję, że szybko zobaczycie upragnione dwie kreskiOby tym razem się udało i było wszystko w porządku
Trzymam kciuki za Was wszystkie
-koenzym q10A co bierzecie podczas starań?
Będzie dobrze Trzeba być dobrej myśliDzięki Ja również trzymam za Was dziewuchy kciuki. Mam nadzieję, że szybko zobaczycie upragnione dwie kreski
Dużo tego wszystkiego-koenzym q10
-witamina d
-magnez i potas
-żelazo
-witamina c 1000 mg
-inozytol
-niepokalanek od 1 dc do owulacji
-omega 3
-wiesiołek od 1 dc do owulacji
-cholina
-folian
-glutek z siemienia lnianego
Brałam jeszcze witaminy metylowe b12 i b6 aby obniżyć homocysteinę ale jest już w normie. Sprawdzę jeszcze końcem pazdziernika czy się utrzymuje. Jeśli wzrośnie to znowu włączę witaminy z grupy b
Ja brałam Wit D, Wit B, kwas foliowy Solgar (mam problem z przyswajaniem Folików itp. wyniki kiepskie były), zalecony też miałam acard, aspargin i olej z wiesiołkaA co bierzecie podczas starań?
Też chcę zacząć stosować olej z wiesiołka, ale czekam jeszcze z nadzieją, że miesiączka nie przyjdzie Jak przyjdzie to od razu kupuję.Ja brałam Wit D, Wit B, kwas foliowy Solgar (mam problem z przyswajaniem Folików itp. wyniki kiepskie były), zalecony też miałam acard, aspargin i olej z wiesiołka
Nie wiem czy to przypadek... Ale to byl pierwszy cykl jak brałam olej z wiesiołka i w końcu pojawiły się dwie kreski Może to tylko zbieg okoliczności Ale polecam
Dodatkowo jeszcze imbir i kurkuma ale mam endometriozę a to jest zestaw przeciwzapalny plus dodatkowo dieta z niskim indeksem/ładunkiem glikemicznym oraz wyluczenie pszenicy z nabiałem i cukru. Dzięki temu zestawowi wyeliminowałam ból miesiączkowy praktycznie do 0 a cierpiałam bardzo. Poród był mniej bolesny jak 1 dzień okresu każdy okres od nastolatki to były wymioty, biegunka, omdlenia. Ból potrafił spowodować, że nic nie słyszałam i miałam ciemno przed oczami. Wyłam z bólu. Po prostu krzyczałam. Czułam się jakby moje podbrzusze płonęło albo na żywca wbijano mi nóż. Straszne, nie polecam ale wszystko co wyżej wymieniłam zdziałało cuda.Dużo tego wszystkiego