reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 30+

reklama
Yesenia & & & & zaciskam.
U mnie z przerwami bóle podbrzusza. Lekkie takie. Jeszcze 9 dni do niechcianej @. Jak nie przyjdzie to 4.08 będę testowala.
A ja w pracy dzisiaj 10 h. Jak mi się nie chce. Ludzi mało to i czas wolno leci.

Ania_g21 Jeszcze ze dwa dni i @ się skończy. W przyszły poniedziałek starania o ile się coś cykl nie przestawi, zobaczę po testach owulacyjnych.

Kacha Jak test? Robilas?

Witam się i ja.Jeszcze nie testowalam.Nawet testu nie mam w domu.Poczekam jeszcze z 2 dni.Dziś mam 29 dc.Owulka byla z prawego jajnika (bo jak jest z lewego to czuje a jak z prawego to nie czuje bolu owul.) a wtedy cykle mam troche dluzsze.Nic mnie nie boli.Miałam 2 wieczory ze mi smutno było i płakać się chciało.Wczoraj czułam się kiepsko ale to raczej przez upały.Śniło mi się dziś ze w ciążę zaszlam ale byłam zdziwiona w tym śnie.Jutro wracam do pracy po 2- tym.urlopie.Nie chce mi się ale tym urlopem z małym tez jestem zmęczona.
A ktoś na dniach testuje?

Ja na ciążę się nie nastawiam bo ja dlugodystansowcem jestem w ciazeniu.O pierwsza staraliśmy się rok i 5miesięcy i wszystko u nas było ok i sex w dni płodne byl obowiązkowo.A teraz to mój drugi cykl gdzie bzykalismy się w dni płodne bez zabezpieczeń.Więc pewnie jeszcze dużo cykli przede mną.

Kacha no a może tym razem szybciej się uda. Najszybciej bo za ok tydz yesenia będzie testowala, potem ja ok 4.08.

Witajcie kochane !!

W nocy zawitała @ , cykl krótki , trwał 24 dni . Bardzo martwię się że mam coraz krótsze te cykle nie wiem co się dzieje :-( Smutno mi że się nie udało. Kochane nie wiem co mam robić , wiem że nie można planować na zapas i że to będzie cud jeśli mi się kiedyś uda ale za rok mam komunię syna i zastanawiam się czy nie odpuścić sobie 2 cykli :frown: . Jeśli udało by się w tym cyku to przewidywany termin porodu byłby 1 maja a jeśli w następnym to 25 maja , oczywiście plus minus te 2 tygodnie, a komunia 8 maja i znając moje szczęście mogłoby być wesoło, a nie wyobrażam sobie nie być na komunii syna. Nie wiem co mam robić?? Ja jestem po cc więc myślę że czeka mnie druga , więc może jeszcze ten cykl brać pod uwagę , licząc na to że uda się rozwiązać może w kwietniu. Ja wiem że to jest takie wyprzedzanie wydarzeń , ale ja taka jestem że myślę o wszystkim , zresztą wydaje mi się że Wy też byście tak kombinowały . Proszę Was o poradę :szok::eek:

reklama
Yesenia wcale się nie dziwię ze chcesz zaplanować. To ważne wydarzenie w waszym życiu. Ja tez wolałabym zajsc w ciążę teraz lub w sierpniu żeby maluszek był wiosenny. Nie chciałabym rodzic w zimę ani chodzić w ciąży w lato. U mnie sierpień odpada bo męża nie będzie. Bardzo mi przykro ze się nie udało.

U mnie w nocy jakieś lekkie plamienie w środku jasno czerwone a z rana lekko brązowe. Ale chyba jakaś infekcja się przypaletala dodatkowo. Na plamienia przed @zawczesnie. Za jakieś 6 dni dopiero jakby miała się pojawić. Oby nie.
Miłego dnia

Do góry