reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

Martyska A może brać po 5mg raz dziennie? Nie wiem co Ci poradzić, a zeby też nie zaszkodzić w drugą stronę i nie brać za dużo. Ten strach o ciążę i dziecko bedzie nam już towarzyszyl do końca,póki nie ujrzymy kruszynki na oczy
No właśnie ja też nie chce sobie zaszKodzić ale boję się że 5 to malutka dawka i może mi pomoc[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luxuorius To ja trzymam kciuki, mocno,mocno. &&&&&&
Ja mam dopiero wieczorem wizytę i też sobie mówię -żarty się skończyły, trzeba raz a porządnie się za to to wziąść.

Madzialenka A było tylko jednodniowe? Bo jeśli tak to nic groźnego pewnie,gorzej jakby się rozkrecalo. A masz od lekarza luteine albo duphaston w razie potrzeby?

reklama
Do góry