reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Zdecydowaliśmy, że wypożyczamy auto na Krecie, więc prosze o polecajki miejscówek <3 @hachette chyba Ty miałaś tu jakieś polecajki? <3
Ja moze nie @hachette ale tez moge polecić:)
Tylko ze my to raczej preferujemy dosc aktywne wypoczywanie, ale może akutat:
- Kournas Lake - słodkowodne jezioro, można wypożyczyć rowerki wodne i popływać, można też pływać normalnie. I uwaga - w jeziorze sa żółwie które widac z rowerków
- Wawoz Samaria - ok 6h trekkingu, zawożą was na górę i schodzisz w dół na poziom morza do wioski. Potem prom na lad. Jak ktoś nie ma formy - moze się skonczyc zakwasami ;)
- Plaza Elafonisi - plaza z różowym piaskiem, cudna jest! Ludzi sporo, warto rano pojechac i mieć dzoen plazingu - mega foty tam mozna porobić.

reklama
Apropo rukoli to kiedyś byłam z Mamą na mieście i kupiłam sobie kanapkę w piekarni i nie wiedziałam,że jest w niej rukola. Jak poczułam ten smak to aż mnie zmroziło. Moja mama mówiła, że myślała, że jakiejś alergii dostalam pokarmowej. Bo jak poczuje rukolę to nie dam rady przełknąć, muszę wypluć (wtedy właśnie wyplułam w chusteczkę) i mam straszny odruch wymiotny. Stary powiedział, ze nie widział nigdy, żeby komuś się od roślin tak wracało xD

Do góry