reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Super, jestem dumna :D a jakie przygody? No i pokaż stórj :D
Pewnie wstawię, tylko trochę później! :)
A przygody z mojego nierozgarnięcia, np. zamiast wjechać do wjazdu do centrum handlowego to wjechałam do wjazdu wcześniejszego, który jest wjazdem tylko dla ciężarówek GLS xd ciężarówki prawie mnie poblokowały, ale jakoś wyjechałam bez szwanku 😆 nauczę się😛

Pewnie wstawię, tylko trochę później! :)
A przygody z mojego nierozgarnięcia, np. zamiast wjechać do wjazdu do centrum handlowego to wjechałam do wjazdu wcześniejszego, który jest wjazdem tylko dla ciężarówek GLS xd ciężarówki prawie mnie poblokowały, ale jakoś wyjechałam bez szwanku 😆 nauczę się😛
ale takie sytuacje najbardziej wbijają skilla! cieszę się, ze jeździsz, jestem w tej samej sytuacji :D

Zdecydowaliśmy, że wypożyczamy auto na Krecie, więc prosze o polecajki miejscówek <3 @hachette chyba Ty miałaś tu jakieś polecajki? <3
Właśnie! Stary się ostatnio oburzyły ze ciągle siedzę w telefonie. Wiec musiałam mu o Was powiedzieć 😂 Opowiadałam, że jest tu super i ze milion różnych tematów itp. I mówię ze i dobre miejscówki na sex na Krecie. I ten od razu - a gdzie? Trzeba zaznaczyć na mapie w razie gdybyśmy dotarli na Krete 😂 takze podpinam się pod pytanko :)

reklama
Do góry