reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny, chciałam wyrzucić test ciążowy i zauważyłam lekka kreskę... Wydaje mi się że test już jest zalany, czy coś z tego może być? Jestem tydzień do okresu, więc nwm czy test jest wiarygodny tak wcześnie przed miesiączka... zrobilalam z głupa...Bo piersi mnie bolą po bokach...

Skoro chciałaś wyrzucić to znaczy, że minął już termin w jakim odczytuje się testy więc jego miejsce jest w śmietniku.
Jeśli podejrzewasz ciążę zrób nowy test i rozwieje Twoje wątpliwości

reklama
Skoro chciałaś wyrzucić to znaczy, że minął już termin w jakim odczytuje się testy więc jego miejsce jest w śmietniku.

Powtórzę za dwa dni, dziękuję za odp. Do miesiączki jeszcze 9 dni, nie 7... więc chyba to nie jest możliwe żeby zarodek się zagnieździł... zmyliły mnie piersi...

Załączniki

• Screenshot_20220604-182402_My Calendar.jpg
    Screenshot_20220604-182402_My Calendar.jpg
    311,4 KB · Wyświetleń: 71
@Sally294 ja mam 10 minut samochodem, wiec nie potrzrba do tego starego, co innego ikea tam juz dalej i musi mi towarzyszyc 😅😅 ale niestety nie było talerzy 😤 byly za to tez w tk piekne miski dla zwierzaków ale sie w pore opamietałam xD Kupiłam kilka ciuchów sobie i staremu, także jestem zadowolona 😁 Mysle jeszcze o 1 rzeczy zeby z neta zamowic bo nie bylo rozmiaru 🤷‍♀️

te urodziny w ogóle mnie nie bolą, bo dzieci sióstr są jak moje, więc nie czułabym źle, wręcz przeciwnie, pozwoliłyby mi nie myśleć o tym co się dzieje
Wiesz, raczej chodziło mi o to, że nie dała bym rady tak z dnia na dzień nie myśleć o tym, i dobrze się bawić na przyjęciu. Ja mieszkam w domu, gdzie ciągle są małe dzieci, i nie boli mnie to wgl jak je widzę, tylko z dnia na dzień iść po takiej smutnej wiadomości i się uśmiechać czy coś... No chyba nie dała bym rady znając siebie... Ale mam nadzieję że u Ciebie będzie tak jak mówisz, że poprawi Ci się samopoczucie 😊 trzymaj się ❤️

reklama
Do góry