reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
@Ceonis a Ty jaka mialas najwyzsza bete? Czy było już widać na usg? Wybacz, nie pamiętam
Wiesz co ja betę badałam jeden raz tylko, wynosiła 30. Zaraz na pocztaku. Potem nie badałam, tylko stwierdziłam, że poczekam na pierwszą wizytę usg. Niestety nie doczekałam, zaczął się 6 tydzień i krwawienie. Chciałam iść w 7, bo wtedy najczęściej coś widać, a ja miałam dopiero 5 tydzień plus dwa dni, więc jeszcze za wcześnie

@pluto_nova przykro mi strasznie... Bardzo Ci współczuję 😪 mówiąc szczerze, jak wiem, jak mnie dołują moje negatywne testy, to ja nie dałabym rady iść na ten roczek w takiej sytuacji jak Twoja... Po prostu... Nie dała bym rady tam siedzieć i cieszyć się z wszystkimi...nie tak szybko...

Kochana @pluto_nova trzymaj się!!!
Ja już nawet Staremu powiedziałam co się stało bo zapytał czemu siedzę taka struta, widzi że czytam forum i przeżywam…
Czemu świat jest taki niesprawiedliwy…od rana widzę na patio mamusie z dziećmi albo z brzuchami, mam ochotę zakryć wszystkie okna, nie patrzeć na nich… 😭
Jestem zła, chcę krzyczeć tylko do kogo? Nikt mnie nie rozumie…

reklama
@pluto_nova przykro mi strasznie... Bardzo Ci współczuję 😪 mówiąc szczerze, jak wiem, jak mnie dołują moje negatywne testy, to ja nie dałabym rady iść na ten roczek w takiej sytuacji jak Twoja... Po prostu... Nie dała bym rady tam siedzieć i cieszyć się z wszystkimi...nie tak szybko...
te urodziny w ogóle mnie nie bolą, bo dzieci sióstr są jak moje, więc nie czułabym źle, wręcz przeciwnie, pozwoliłyby mi nie myśleć o tym co się dzieje

Do góry