reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
no ja myślę nad tymi:

a to to moja love więc prędzej czy później kupię
Basiclab ceramidy - cudo ! Ten żółty z wit c ma olejową konsystencje wiec jak masz cerę mieszana to nie bardzo. Mnie osobiście bardziej przypadł do gusty zielony lub niebieski z wit c.
Misja fajna ale dla mnie skąd okropny 😞

Tego też nie znam ale zaraz sobie sprawdzę. Bo ostatnio szukam jakieś BB i potem stoje w drogerii i się rozglądam jak walnięta i w końcu nic nie biorę bo nie wiem co 😂
Polecam kupować na topestetic tam są porady kosmetolog to raz a w komentarzu możesz napisać że chcesz wyprobować podklad bb do cery takiej i takiej i dają probki☺ powiem Wam szczerze że ten purito poleciła mi mija kosmetolog I rewelka nie zapycha ładnie wyrównuje koloryt ale troszkę lipnie bo są tylko 3 odcienie bodajże. Ja mam stara wersję ( inna szata graficzna) a ta aktualna ponoć nawet lepsza

Tego też nie znam ale zaraz sobie sprawdzę. Bo ostatnio szukam jakieś BB i potem stoje w drogerii i się rozglądam jak walnięta i w końcu nic nie biorę bo nie wiem co 😂
Ja tak mam teraz z rozswietlaczem. Lubię sobie pierdyknac na twarz ale ostatnio nie mogę się zdecydować i co chwile wychodzę z rossmanna z błyszczącymi rękami 🤣

reklama
Do góry