pluto_nova
Moderator
a skąd wiesz, że nie miałaś? Może akurat 40 minut temu pęcherzyk zrobił puffAaa[emoji28][emoji23]
No ja też bo jeszcze nie miałam [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a skąd wiesz, że nie miałaś? Może akurat 40 minut temu pęcherzyk zrobił puffAaa[emoji28][emoji23]
No ja też bo jeszcze nie miałam [emoji85]
a skąd wiesz, że nie miałaś? Może akurat 40 minut temu pęcherzyk zrobił puff [emoji1787]
Karola ja powinnam dostać okres tydzień temu i też cisza. Brałam Prolutex i luteinę… martwię się bo miałam robić zastrzyki z puregonu i 9 lutego mieć wizytę żeby obejrzeć efekt… a tu lipa. Doktor z Białegostoku i do Warszawy tylko sporadycznie przyjeżdża na wizyty…A ja wczoraj miałam dostać @ i narazie cisza, a dopiero mówiłam ze takie regularne cykle 28 dni i w pon kończę luteinę a w czw miesiączka
Zrobiłam wczoraj w ciągu dnia sikany ale oczywiście nic wiec dalej czekam, jak nie przyjdzie dzisiaj to pojadę jutro na betę i poczekam do tygodnia może jeszcze a później to już chyba do lekarza żeby się nie okazało ze ta moja beta 3 gdzieś się zagnieździła gdzie nie powinna
Przechlapane ja nigdy nie miałam problemu po luteinie, czuje się tak jakbym miała okres a go nie mam…Karola ja powinnam dostać okres tydzień temu i też cisza. Brałam Prolutex i luteinę… martwię się bo miałam robić zastrzyki z puregonu i 9 lutego mieć wizytę żeby obejrzeć efekt… a tu lipa. Doktor z Białegostoku i do Warszawy tylko sporadycznie przyjeżdża na wizyty…
dzięki, wypróbuję. Od wczoraj już zażyłam dużą ilość probiotyków, jest duża poprawa i zaczęłam dietkę bez cukru, mąki, laktozy. Chciałabym bardzo żeby to dziadostwo nie wracało.Może spróbuj suplementy diety skoro te infekcje są regularnie przed okresem? Ja czasem się wspomagam Zene lla Med przez kilka dni, która zakwasza środowisko i utrudnia namnażanie się różnego syfu.
Mnie szczypie po kiwi Po ananasie kiedyś, teraz już nie.
Ten o którym pisałam używa się dopochwowo więc miejscowo. Jak mnie cokolwiek zaczynało swędzieć to używałam i przechodziło. Oczywiście nie jest to lek, ale mi pomaga i od daaawna nie musiałam używać nic mocniejszego,więc wspomagająco polecamdzięki, wypróbuję. Od wczoraj już zażyłam dużą ilość probiotyków, jest duża poprawa i zaczęłam dietkę bez cukru, mąki, laktozy. Chciałabym bardzo żeby to dziadostwo nie wracało.
Mam identycznie.Przechlapane ja nigdy nie miałam problemu po luteinie, czuje się tak jakbym miała okres a go nie mam…
Dawaj znać jak się coś zmieni u Ciebie
fajnie masz... Ja mam kupę roboty, bo muszę zrobić tort na jutro dla teścia na 18 osób Czuję jak mi się skurcza czas i zaczyna mnie ugniataćSiedzę na home office i piję wino. Mam okres, jestem usprawiedliwiona, prawda?