Z
zaz208622
Gość
No to jak szybko rósł to miał szansę pęknąć [emoji16]
15 mm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15 mm
Niby tak... Ciekawa jestem co wyjdzie na USG... Do tej pory pękały zazwyczaj jak osiągały 21-24 mmNo to jak szybko rósł to miał szansę pęknąć [emoji16]
Nie no smieje się jestem 1dpo testuje 21-22.01ile dpo jesteś? może będzie razem testować.
hahahaha XD okej, to ja trochę wcześniejNie no smieje się jestem 1dpo testuje 21-22.01
Kiedy testujesz?hahahaha XD okej, to ja trochę wcześniej
Ja też dziś dostałam okresu, ale tym razem postrzegam nowy cykl jako nowe szanse. To będzie mój 4 cykl starań i na temat obserwowania cyklu wiem znacznie więcej niż na początku.W końcu po 3 dniach plamienia dostałam okres...
Nie wiem o co chodzi, ale nie może mnie opuścić uczucie ściśnięcia w gardle. Przecież wiem, że szkodzę sobie tymi nerwami ale już nie wiem jak sobie poradzić
Patrze że ten styczeń mało ciekawy, odczarujcie go dziewczyny
Ja też dziś dostałam okresu, ale tym razem postrzegam nowy cykl jako nowe szanse. To będzie mój 4 cykl starań i na temat obserwowania cyklu wiem znacznie więcej niż na początku.
Przy okazji, czy któraś z was stosowała kubeczek Ferti·Lily? Zastanawiam się czy przy tyłozgięciu nie ułatwiłby sprawy.
Ja dzisiaj testowałam. No musiałam już. 10dpo - brak upragnionej kreski. Nastepny test 13.01.Miłego dnia dziewczyny
Czy która testuję w tym tygodniu? Jeśli tak to trzymam kciuki za pozytywne testy