reklama
Moonstone
Moderator
Tak, ale wtedy nie zastanawiam się nad tym, kto je zapłodnił i dlaczegoJa tam lubię ubite żółtko z cukrem
Cookie Cookie
Fanka BB :)
Stosowałam te zioła ale tych porad wcześniej nie stosowałam.Ja dziś z ciekawości wyszukiwałam informacji o składzie ziół ojca sroki 3. Wiele z was je pije i ja też w tym cyklu się w nie zaopatrzyłam. Znalazłam przy okazji listę zaleceń o. Sroki odnośnie poczęcia: Link do: Problemy z zajściem w ciąże - porady Ojca Grzegorza Sroki - BONIMED - zioła, preparat i leki ziołowe
Osobiście największy hit to dla mnie :10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).
"8. W miesiącu swego urodzenia kobieta jest najbardziej płodna, najlepiej skorzystać z pożycia pod koniec jajeczkowania - a to mi się akurat sprawdziło, bo w pierwszą ciążę zaszłam w miesiącu swojego urodzenia i do tego w słonecznym miejscu z ostatniego punktu (aczkolwiek było to tylko polskie morze, żadne Tunezje). Za to wtedy nie piłam tych ziół. No ale niektóre rady absolutnie nie do zastosowania
Cookie Cookie
Stosowałam te zioła ale tych porad wcześniej nie stosowałam.
Miało być oczywiście, że wcześniej tych porad nie czytałam
Miało być oczywiście, że wcześniej tych porad nie czytałam
Hope99
U mnie od kilku lat są owulacje tylko z prawego. Nie ważne czy stymulowane czy naturalne- zawsze z prawego.Ja też czułam zawsze prawą stronę, ale niestety dopiero pod koniec roku zauważyłam że podczas 3 monitoringów jak byłam (nie jeden po drugim) to owu zawsze była z prawej str, ani razu z lewej... Nie wiem nawet czy mi ten lewy działa...udana stymulacja też się pojawiła na prawym.
L
Ladycarooo
Gość
Ej jestem głupia, w radio leciała piosenka Hey 'list' i tam jest wers "a jutro znów pójdziemy nad rzeke" a mi w głowie "a jutro znów pójdziemy na bete"... eh, siada mi na łeb xD
Ja zawszlam w miesiącu ślubu moich rodziców (na którym byłam obecna - w brzuchu mamy)Stosowałam te zioła ale tych porad wcześniej nie stosowałam.
"8. W miesiącu swego urodzenia kobieta jest najbardziej płodna, najlepiej skorzystać z pożycia pod koniec jajeczkowania - a to mi się akurat sprawdziło, bo w pierwszą ciążę zaszłam w miesiącu swojego urodzenia i do tego w słonecznym miejscu z ostatniego punktu (aczkolwiek było to tylko polskie morze, żadne Tunezje). Za to wtedy nie piłam tych ziół. No ale niektóre rady absolutnie nie do zastosowania
kasiaa91
Hormonalne badani nie mają sensu w Twoim przypadkuUwaga będę zadawać głupie pytanie.
W związku z moją sytuacją biorę już tabletki antykoncepcyjne. Ale ponieważ ja mam coś z głową i muszę przez te 6 miesięcy coś robić to chcę sobie powtórzyć wszystkie badania i tu pytanie czy ja muszę się stosować do konkretnych dni cyklu np. 3dc - testosteron czy mogę to olać skoro i tak to nie jest "normalny" cykl? W ogóle czy to ma sens?
Z
zaz208622
Gość
U mnie biało[emoji2272] 9dpo i 11 dni po ovitrelle
reklama
lady_in_blue
Ja też przeczytałam całość i oczywiście część jest absurdalna ale patrzcie trochę ludowej mądrości w tym jest - dużo słońca = witamina D. Itp rzeczy z tego można wyciągnąć .'Tragedie, smutki, płacz, żałość, boleści, kataklizmy sprzyjają poczęciu.'
'Raz na tydzień ubić zapłodnione przez koguta jajko z jedną łyżeczką miodu. Posiada dużo witamin i życia.'
LEJEEEEEE
Teraz czekamy na kreskę nie z zastrzykuU mnie biało[emoji2272] 9dpo i 11 dni po ovitrelle
Podziel się: