reklama
Retka.2022
Zaangażowana w BB
Ale ten maj płodny gratulacje wszystkim
Ja robiłam dzisiaj rano test, żeby widzieć czy mogę odstawic dupka, ale niestety negatywny wiec jutro odstawiam i będę czekać na okres.
Ja robiłam dzisiaj rano test, żeby widzieć czy mogę odstawic dupka, ale niestety negatywny wiec jutro odstawiam i będę czekać na okres.
pluto_nova
Moderator
Mmiiaa
Fanka BB :)
Wow ja bym powtorzyla chyba z ciekawości czy wystrzelił skoro juz był taki pieknyMam proga, ładny Powtarzać, czy sobie odpuścić?
pluto_nova
Moderator
przestańcie reagować, tylko powiedzcie czy wydawać dodatkową kasę i znów czekać tyle przy takim proguMam proga, ładny Powtarzać, czy sobie odpuścić?
pluto_nova
Moderator
jedyna porządna! DziękujęWow ja bym powtorzyla chyba z ciekawości czy wystrzelił skoro juz był taki piekny
Moonstone
Moderator
Ja bym nie robiłaprzestańcie reagować, tylko powiedzcie czy wydawać dodatkową kasę i znów czekać tyle przy takim progu
Kamilad
Ja bym chyba nie powtarzała, zazdro takiego proga chyba że kolejny przyrost bety będzie wątpliwy i będziesz sprawdzać jeszcze raz to wtedy. Ale nie przewiduje takiej sytuacji
przestańcie reagować, tylko powiedzcie czy wydawać dodatkową kasę i znów czekać tyle przy takim progu
olka11135
A już myślałam, że dziś najwcześniej wstałam ;-)
Cześć wszystkim! Jakie plany?
Przede mną kolejny dzień maratonu. Muszę zdążyć pojechać do labo na pobranie krwi zanim zacznę pracę o 7:45... Dziś moi dwujęzyczni piszą maturę z j. polskiego . Będę się chyba bardziej stresować niż oni... Gdy skończą, mają obiecane polskie słodycze i... kabanosy ;-)
A Wy, jak wspominacie swoją maturę albo zakończenie szkoły?
Ja obcięłam włosy przed matura ale zdałam
Wow! Ciekawe czy Polsce są takie szkoły, a metodę Montessori pamiętam ze studiów też piękne czasy
Nie wiem czy nadal jest ale kiedyś pod Warszawą była bardzo duża szkoła tylko w tym duchu. Od żłobka do LO.
Moje dzieci chodzą do szkoły, w której nie mają standardowych lekcji, oczywiście to też szkoła prywatna. Z tym, że nie jest to tak do końca Montressori. Zajęcia to bardziej bloki tematyczne
Hahaha ok, przekonałyście mnie Zobacz załącznik 1406476
No ja bym powiedziała, że całkiem prawilna kreska. Żaden tam duch. Czekam na betę
przestańcie reagować, tylko powiedzcie czy wydawać dodatkową kasę i znów czekać tyle przy takim progu
Według mnie nie ma potrzeby
reklama
hachette
Te pinki z szybką to chyba trzeba otworzyć bo póki nie masz jebitnej czerwonej krechy to możesz zgadywać czy to kreska czy cieńByło mi wstyd za ten rozwalony test ale jak się okazało, że nie jestem odosobnionym przypadkiem to luz
Podziel się: