reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ale ten maj płodny 😮 gratulacje wszystkim 🥰
Ja robiłam dzisiaj rano test, żeby widzieć czy mogę odstawic dupka, ale niestety negatywny wiec jutro odstawiam i będę czekać na okres.

Mam proga, ładny 😁 Powtarzać, czy sobie odpuścić? 😎

Załączniki

• 3647FC8B-0B95-488C-BA6B-F33F921E634B.jpeg
    3647FC8B-0B95-488C-BA6B-F33F921E634B.jpeg
    55,5 KB · Wyświetleń: 119
A już myślałam, że dziś najwcześniej wstałam ;-)
Cześć wszystkim! Jakie plany?
Przede mną kolejny dzień maratonu. Muszę zdążyć pojechać do labo na pobranie krwi zanim zacznę pracę o 7:45... Dziś moi dwujęzyczni piszą maturę z j. polskiego :szok:. Będę się chyba bardziej stresować niż oni... Gdy skończą, mają obiecane polskie słodycze i... kabanosy ;-)
A Wy, jak wspominacie swoją maturę albo zakończenie szkoły?

Ja obcięłam włosy przed matura :p ale zdałam

Wow! Ciekawe czy Polsce są takie szkoły, a metodę Montessori pamiętam ze studiów 🙃 też piękne czasy

Nie wiem czy nadal jest ale kiedyś pod Warszawą była bardzo duża szkoła tylko w tym duchu. Od żłobka do LO.
Moje dzieci chodzą do szkoły, w której nie mają standardowych lekcji, oczywiście to też szkoła prywatna. Z tym, że nie jest to tak do końca Montressori. Zajęcia to bardziej bloki tematyczne

Hahaha ok, przekonałyście mnie 😂Zobacz załącznik 1406476

No ja bym powiedziała, że całkiem prawilna kreska. Żaden tam duch. Czekam na betę ❤️

przestańcie reagować, tylko powiedzcie czy wydawać dodatkową kasę i znów czekać tyle przy takim progu 🤪😂

Według mnie nie ma potrzeby ;)

reklama
Do góry