reklama
pluto_nova
Moderator
to u Nas też tak zaskoczyło jak już starego nastawiłam na badanie nasienia i właśnie w tym cyklu byłam chora ma owulację i potem kilka dni, a potem stary był chory, brał antybiotyki i chcieliśmy po nim odczekać 3 miesiące zanim zbadamyJa przez rok nieudanych starań właśnie tak mówiłam, że wole żeby problem był we mnie bo będę bardziej zdyscyplinowana w działaniu. Chociaż nie powiem, stary łyka co mu pod nos podstawie i nie marudzi ale z dietą różnie bywa no i pali czasami .... w teorii wszystko było super ale ciąży nie było. W cyklu kiedy już miałam go na badanie nasienia wysyłać pyk! Ciąża... co prawda CP ale jednak ciąża. W pierwszym cyklu na metforminie wiec wiem że problem był/jest we mnie... czy mi z tym lepiej? Nie wiem...
hachette
Fanka BB :)
Noooooo tego mie było trzeba!!!!!!!!
pluto_nova
Moderator
@Moonstone powinnam Ci taki wpierdol spuścić za tą ciszę! Ja tu piszę, że z doskoku jestem bo remonty, brak czasu i uważnie tylko staraczki czytam (na majowe już mi czasu nie starcza), a Ty mnie tak zrobiłaś?! Nie wiem czy Nasza przyjaźń to udźwignie… GRATULACJE!!!!!
Kamilad
Fanka BB :)
Znam temat. Czekamy na piękny przyrostJa na razie zbyt trzęsę tyłkiem żeby się cieszyć
Moonstone
Moderator
Oj bo na wewnętrznej grupie dostałam histerii we wtorek, ze jak mnie bolą cycki to już na pewno pms i w ogole. Poza tym te kreski były takie śladowe ze w ogole - w przeciwieństwie do Zazuu której pokazałam, bo mieka faja jestem a która mi kazała spieprzac na betę - nie dopuszczalam innego wyniku niż negatywny.@Moonstone powinnam Ci taki wpierdol spuścić za tą ciszę! Ja tu piszę, że z doskoku jestem bo remonty, brak czasu i uważnie tylko staraczki czytam (na majowe już mi czasu nie starcza), a Ty mnie tak zrobiłaś?! Nie wiem czy Nasza przyjaźń to udźwignie… GRATULACJE!!!!!
Btw, nie mam pojęcia jakim cudem piersi mnie zaczęły bolec 7 dpo i jest cionsz ale …
pluto_nova
Moderator
to teraz mnie dotknij ciążowym paluchem, bo u mnie 7dcOj bo na wewnętrznej grupie dostałam histerii we wtorek, ze jak mnie bolą cycki to już na pewno pms i w ogole. Poza tym te kreski były takie śladowe ze w ogole - w przeciwieństwie do Zazuu której pokazałam, bo mieka faja jestem a która mi kazała spieprzac na betę - nie dopuszczalam innego wyniku niż negatywny.
Btw, nie mam pojęcia jakim cudem piersi mnie zaczęły bolec 7 dpo i jest cionsz ale …
Moonstone
Moderator
Obiecuje cię dotknąć w piątek jak będzie ładny przyrost i ładny prógto teraz mnie dotknij ciążowym paluchem, bo u mnie 7dc
reklama
pluto_nova
Moderator
chociaż w tym cyklu przez remonty i zmęczenie nie było jeszcze czasu i siły na bzykanie! Ja nie wiem jak ma być z tego cionsz! Ale od soboty stary ma urlop tydzień czasu i ja też, to powinnismy znaleźć chwilę na prokreacjęObiecuje cię dotknąć w piątek jak będzie ładny przyrost i ładny próg
Podziel się: