reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja przez rok nieudanych starań właśnie tak mówiłam, że wole żeby problem był we mnie bo będę bardziej zdyscyplinowana w działaniu. Chociaż nie powiem, stary łyka co mu pod nos podstawie i nie marudzi ale z dietą różnie bywa no i pali czasami .... w teorii wszystko było super ale ciąży nie było. W cyklu kiedy już miałam go na badanie nasienia wysyłać pyk! Ciąża... co prawda CP ale jednak ciąża. W pierwszym cyklu na metforminie wiec wiem że problem był/jest we mnie... czy mi z tym lepiej? Nie wiem...
to u Nas też tak zaskoczyło jak już starego nastawiłam na badanie nasienia i właśnie w tym cyklu byłam chora ma owulację i potem kilka dni, a potem stary był chory, brał antybiotyki i chcieliśmy po nim odczekać 3 miesiące zanim zbadamy 😝

Noooooo tego mie było trzeba!!!!!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Tom And Jerry Reaction GIF

@Moonstone powinnam Ci taki wpierdol spuścić za tą ciszę! Ja tu piszę, że z doskoku jestem bo remonty, brak czasu i uważnie tylko staraczki czytam (na majowe już mi czasu nie starcza), a Ty mnie tak zrobiłaś?! Nie wiem czy Nasza przyjaźń to udźwignie…😂 GRATULACJE!!!!!❤️❤️❤️
Oj bo na wewnętrznej grupie dostałam histerii we wtorek, ze jak mnie bolą cycki to już na pewno pms i w ogole. Poza tym te kreski były takie śladowe ze w ogole - w przeciwieństwie do Zazuu której pokazałam, bo mieka faja jestem a która mi kazała spieprzac na betę - nie dopuszczalam innego wyniku niż negatywny.

Btw, nie mam pojęcia jakim cudem piersi mnie zaczęły bolec 7 dpo i jest cionsz ale …

Oj bo na wewnętrznej grupie dostałam histerii we wtorek, ze jak mnie bolą cycki to już na pewno pms i w ogole. Poza tym te kreski były takie śladowe ze w ogole - w przeciwieństwie do Zazuu której pokazałam, bo mieka faja jestem a która mi kazała spieprzac na betę - nie dopuszczalam innego wyniku niż negatywny.

Btw, nie mam pojęcia jakim cudem piersi mnie zaczęły bolec 7 dpo i jest cionsz ale …
to teraz mnie dotknij ciążowym paluchem, bo u mnie 7dc 😂

reklama
Obiecuje cię dotknąć w piątek jak będzie ładny przyrost i ładny próg :)
chociaż w tym cyklu przez remonty i zmęczenie nie było jeszcze czasu i siły na bzykanie! Ja nie wiem jak ma być z tego cionsz! 😂 Ale od soboty stary ma urlop tydzień czasu i ja też, to powinnismy znaleźć chwilę na prokreację 😝

Do góry