reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja przez rok nieudanych starań właśnie tak mówiłam, że wole żeby problem był we mnie bo będę bardziej zdyscyplinowana w działaniu. Chociaż nie powiem, stary łyka co mu pod nos podstawie i nie marudzi ale z dietą różnie bywa no i pali czasami .... w teorii wszystko było super ale ciąży nie było. W cyklu kiedy już miałam go na badanie nasienia wysyłać pyk! Ciąża... co prawda CP ale jednak ciąża. W pierwszym cyklu na metforminie wiec wiem że problem był/jest we mnie... czy mi z tym lepiej? Nie wiem...
to u Nas też tak zaskoczyło jak już starego nastawiłam na badanie nasienia i właśnie w tym cyklu byłam chora ma owulację i potem kilka dni, a potem stary był chory, brał antybiotyki i chcieliśmy po nim odczekać 3 miesiące zanim zbadamy 😝

Noooooo tego mie było trzeba!!!!!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Tom And Jerry Reaction GIF

@Moonstone powinnam Ci taki wpierdol spuścić za tą ciszę! Ja tu piszę, że z doskoku jestem bo remonty, brak czasu i uważnie tylko staraczki czytam (na majowe już mi czasu nie starcza), a Ty mnie tak zrobiłaś?! Nie wiem czy Nasza przyjaźń to udźwignie…😂 GRATULACJE!!!!!❤️❤️❤️
Oj bo na wewnętrznej grupie dostałam histerii we wtorek, ze jak mnie bolą cycki to już na pewno pms i w ogole. Poza tym te kreski były takie śladowe ze w ogole - w przeciwieństwie do Zazuu której pokazałam, bo mieka faja jestem a która mi kazała spieprzac na betę - nie dopuszczalam innego wyniku niż negatywny.

Btw, nie mam pojęcia jakim cudem piersi mnie zaczęły bolec 7 dpo i jest cionsz ale …

Oj bo na wewnętrznej grupie dostałam histerii we wtorek, ze jak mnie bolą cycki to już na pewno pms i w ogole. Poza tym te kreski były takie śladowe ze w ogole - w przeciwieństwie do Zazuu której pokazałam, bo mieka faja jestem a która mi kazała spieprzac na betę - nie dopuszczalam innego wyniku niż negatywny.

Btw, nie mam pojęcia jakim cudem piersi mnie zaczęły bolec 7 dpo i jest cionsz ale …
to teraz mnie dotknij ciążowym paluchem, bo u mnie 7dc 😂

reklama
Obiecuje cię dotknąć w piątek jak będzie ładny przyrost i ładny próg :)
chociaż w tym cyklu przez remonty i zmęczenie nie było jeszcze czasu i siły na bzykanie! Ja nie wiem jak ma być z tego cionsz! 😂 Ale od soboty stary ma urlop tydzień czasu i ja też, to powinnismy znaleźć chwilę na prokreację 😝

Do góry