reklama
L
Ladycarooo
Gość
siemanko, u mnie ten sam problem i podobny staż starań... jakie parametry?hej, mam 35 lat i staramy się 2 lata - problem z nasieniem u męża... moje wyniki dobre, próbujemy cały czas i nic... pozdrawiam
Sarenka1993
Fanka BB :)
appka nazywa się Premom i jest bezpłatna na pewno na iphone, na Androidzie pewnie teżDziewczyny ta apka do wrzucania testów owu jest płatna?
Hipp2222
Dziękujęappka nazywa się Premom i jest bezpłatna na pewno na iphone, na Androidzie pewnie też
Z
zaz208622
Gość
poziom lh waga się z godziny na godzinę. Cień cienia nie znaczy zupełnie nic...Czy to możliwe że o 16 jeszcze nic a teraz cień cienia?
Załączniki
reklama
em_gie
Cześć! Kupiłam testy owu, te co miałam przed ciąża (sprawdzone). Niestety tym razem wybarwiają się bardzo długo a tym samym nie jestem w stanie odczytać wyniku do 5 min a dopiero po 10-15 minutach aż zejdzie kolor. Aplikacja szaleje, wczoraj zrobiłam chyba z 6 zdjęć i każde pokazywało inną wartość. Najgorsze, że kupiłam zapas 50 sztuk. No nic , będziemy działać na chybił-trafił, a nóż się uda
Wczoraj wróciłam do pracy po 2 miesiącach. Bardzo bałam się powrotu. Było całkiem znośnie.
Tak tylko, chciałam się z Wami podzielić moimi troskami i przemyśleniami.
Życzę miłego dnia!
Wczoraj wróciłam do pracy po 2 miesiącach. Bardzo bałam się powrotu. Było całkiem znośnie.
Tak tylko, chciałam się z Wami podzielić moimi troskami i przemyśleniami.
Życzę miłego dnia!
Podziel się: