reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Golden to cudo pies ❤️ Kocham mojego całym serduchem ❤️
Ja marzę 😍 Albo o blabladorze, ale te trochę dużo uwagi i ruchu potrzebują. Ktoś tu pisał (nie zacytowało mi się) że facet był anty na psa w mieszkaniu u się zakochał... To tak jakbym swojego słyszała, czekam aż postawimy pałac i może wtedy się uda, na razie muszę cieszyć oczy waszymi 😍
Jezu ja też marzę o bliźniakach :D
Też bym nie miała nic przeciwko po tylu przejsciach, ale jak szwagierka straciła w ciąży jedno z bliźniąt i dokształciłam sobie jak dużego ryzyka jest taka ciąża, to już proszę byle nie bliźniaki, a miałam stymulację i próby zajścia przy 2 pęcherzykach...

Ja marzę 😍 Albo o blabladorze, ale te trochę dużo uwagi i ruchu potrzebują. Ktoś tu pisał (nie zacytowało mi się) że facet był anty na psa w mieszkaniu u się zakochał... To tak jakbym swojego słyszała, czekam aż postawimy pałac i może wtedy się uda, na razie muszę cieszyć oczy waszymi 😍

Też bym nie miała nic przeciwko po tylu przejsciach, ale jak szwagierka straciła w ciąży jedno z bliźniąt i dokształciłam sobie jak dużego ryzyka jest taka ciąża, to już proszę byle nie bliźniaki, a miałam stymulację i próby zajścia przy 2 pęcherzykach...
U mnie labrawczarek :D faktycznie szuka kontaktu ze mną i z mężem, ruch umiarkowany, wiadomo chodzimy z nią na spacery ale to nie husky czy terrier :)

Moja piwnica powoli pustoszeje w tym cyklu biorę się ostro do roboty 😂💣💣martwie się też że karmienie piersią bardzo mocno utrudnia sprawę ale jakoś nie mogę się przełamać żeby zacząć odstawiać. Ciągle z tyłu głowy mam myśl że co jak już się więcej nie uda? 🙈🙈 To chociaż synkowi chce dać to co najlepsze i niczego mu nie żałować 🙈🙈

Hej 👋 co może być powodem niskiego progesteronu ? Kilka ostatnich cykli było stymulowanych i monitorowanych. Progesteron 7 dni po owulacji w okolicach 14 ng (norma 1.2-15,9). W tym cyklu owulacja potwierdzona monitoringiem, dwa pęcherze około 22-23 mm. Lekarz był zadowolony, 17 dc dostałam zastrzyk na pęknięcie. Wynik progesteronu z 24 dc tylko 7,7 ng
:(

Gdzie może leżeć problem ?

jesu jaki jest podobny do mojego synka 😍😍 z tą różnicą, że mój syn śpi z matką i ojcem i jeszcze robimy mu miejsce 😂 Stary nie raz czeka az sie syn wyśpi na jego miejscu żeby go nie budzić i dopiero sie kładzie 😂 ostatnio spał na ramie łóżka bez kołdry (mi też się regularnie zdarza) bo synek tak słodko usnął na środku😭❤️
Mój gałgan nie chce spać w domu, skomle póki go nie wypuścimy na podwórko, chyba mu za gorąco. Ale za to rano jak tylko wejdzie to myk do łóżeczka i tulaski i buziaczki na całego 😀
Czemu ledwo przeżyłaś hsg ?
Było dla mnie koszmarnie bolesne, myślałam, ze się, za przeproszeniem, porzygam i zemdleje z bólu, mimo ze jajowody okazały się drożne. Ale jak będzie potrzeba to oczywiście podejdę do niego jeszcze raz 🙄

reklama
Do góry