reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Bardzo tego nie chciałam i liczyłam że już na tym wątku nie będę nigdy pisać ale muszę tu znów zacumowac. Mogę? W sylwestra był złoty strzał i chwilę później dwie kreski, pozytywną beta, pęcherzyk i serduszko. Wszystko szło pięknie do badań prenatalnych gdzie okazało się że serduszko przestało bić prawdopodobnie w nocy lub rano. Załamałam się totalnie, jeszcze mi kazali czekać tydzień na zabieg. Okazało się że dziecko jest za duże na sam zabieg i musialam go urodzić. Straszne ale chce jeszcze raz spróbować. Teraz pewnie jakiś czas muszę się wstrzymać ze staraniami, wizytę mam po świętach bo powinny już być wtedy wyniki badań genetycznych. Nie myślałam że spotka mnie to tymbardziej jak już skończył się 12 tydzień ciąży. To moja druga strata. Ale mam dwójkę zdrowych dzieci to mam nadzieję że wkoncu się uda i bedzie to wymarzone trzecie 🥰
Współczuję 😔 ja również myślałam, że 12 tydz jest magiczny ale wody odeszły mi w 18 tyg i nic nie można było zrobić. Wiem co czujesz 😔😔 Bardzo mi przykro.
Ja zaczęłam się starać już w 2 cyklu po porodzie, więc to nic strasznego! Tule mocno 🤗

ej ja też tak chcę! Kiedyś na te prywatne watki próbowałam wejść to mi pokazywało jakiś błąd. A teraz bym tego linka nie znalazła co byl w kiedyś wstawiany. Głupie to 😒
no bo wlasnie były jakieś awarie i nowe dziwczyny nie mogły dołączać, więc zostałyśmy tam w takiej wąskiej grupie, ale juz nie jesteśmy tam w ogóle anonimowe, wiec ukryłam grupę xD

reklama
Do góry