reklama
kasienka0891
Fanka BB :)
Dziewczyny, niech to będzie nasze motto na dziś
Smaily
A ja jestem po ginekologu. Miałam owulację wczoraj albo jeszcze dzień szybciej, zgadza się to z obserwacją śluzu i odczuciem jajnika, ale temperaturą już nie teraz muszę czekać do 27.01 na okres, a może będę tą szczęściarą, która zajdzie w drugim cyklu po poronieniu? Fajnie by było tylko wtedy nie wypiję toastu na 30tce brata
Trzymam kciuki! Z takiego powodu nie będzie żal nie wypić toastuA ja jestem po ginekologu. Miałam owulację wczoraj albo jeszcze dzień szybciej, zgadza się to z obserwacją śluzu i odczuciem jajnika, ale temperaturą już nie teraz muszę czekać do 27.01 na okres, a może będę tą szczęściarą, która zajdzie w drugim cyklu po poronieniu? Fajnie by było tylko wtedy nie wypiję toastu na 30tce brata
Hej dziewczyny wczoraj byłam u gina i nie mogl znaleźć moich jajnikow na badaniu..czy to normalne?niby lekarz stwierdził że czasami sie chowają w jelicie(czy cos w ten deseń) ale pierwszy raz mi się taki cos zdarzyło..a chcialam zobaczyć czy moje pcos sie "zmniejszyło" miałyście taka sytuację ??
HeraUnique
Mi się raz schował jajnik za pęcherzemHej dziewczyny wczoraj byłam u gina i nie mogl znaleźć moich jajnikow na badaniu..czy to normalne?niby lekarz stwierdził że czasami sie chowają w jelicie(czy cos w ten deseń) ale pierwszy raz mi się taki cos zdarzyło..a chcialam zobaczyć czy moje pcos sie "zmniejszyło" miałyście taka sytuację ??
Gryfin
O kurcze nigdy czegoś takiego nie miałam, ale pamiętam z zajęć na studiach, że jest coś takiego możliwe np. przez zwiększoną ilość gazów, czasem też lekarze zalecają jeśli ma się z tym problem branie espumisanu aby pomógł pozbyć się gazów i tym samym zwiększyć widoczność na usgHej dziewczyny wczoraj byłam u gina i nie mogl znaleźć moich jajnikow na badaniu..czy to normalne?niby lekarz stwierdził że czasami sie chowają w jelicie(czy cos w ten deseń) ale pierwszy raz mi się taki cos zdarzyło..a chcialam zobaczyć czy moje pcos sie "zmniejszyło" miałyście taka sytuację ??
Teraz pracuje w budzetowce ale wcześniej miałam kilka różnych prac które traktowałam poważnie choć nie w moim zawodzie i krew mnie zalewala jak szef coś kazał a pracownik mówił "to nie należy do moich obowiązków" No sorry jak nie chce wykonywać poleceń szefa to niech zmieni pracę bo to nie były polecenia nie do zrealizowania czy ponizajace. Za dwa miesiące otwieram swoją działalność i też będę dobierać pracowników którzy mają chęci do pracy a nie takich którzy wyżej sr*** niż dupe mają.
Powodzenia i kciuki, żeby się wszystko udało.
Nigdy nie miałam takiej sytuacjiHej dziewczyny wczoraj byłam u gina i nie mogl znaleźć moich jajnikow na badaniu..czy to normalne?niby lekarz stwierdził że czasami sie chowają w jelicie(czy cos w ten deseń) ale pierwszy raz mi się taki cos zdarzyło..a chcialam zobaczyć czy moje pcos sie "zmniejszyło" miałyście taka sytuację ??
reklama
K
Katijah
Gość
No tomy wypijemy za ten szczęśliwy cykl.A ja jestem po ginekologu. Miałam owulację wczoraj albo jeszcze dzień szybciej, zgadza się to z obserwacją śluzu i odczuciem jajnika, ale temperaturą już nie teraz muszę czekać do 27.01 na okres, a może będę tą szczęściarą, która zajdzie w drugim cyklu po poronieniu? Fajnie by było tylko wtedy nie wypiję toastu na 30tce brata
Trzymam kciuki
Ja wręcz odwrotnie miałam. Kiedyś gin mi powiedziała, że już dawno tak widocznych jajników nie widziałaHej dziewczyny wczoraj byłam u gina i nie mogl znaleźć moich jajnikow na badaniu..czy to normalne?niby lekarz stwierdził że czasami sie chowają w jelicie(czy cos w ten deseń) ale pierwszy raz mi się taki cos zdarzyło..a chcialam zobaczyć czy moje pcos sie "zmniejszyło" miałyście taka sytuację ??
Podziel się: