reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Nie spodziewałam się już tak dużego odzewu:) będzie nam raźniej. Ja już więcej niż wiem, że nawet się starać nie mogę w grudniu, ale mam nadzieję, że styczeń maks luty będę mogła działać :)
Też dołączę 🙂 ciągle karmię pierworodnego, okresu nie było, ale może w przyszłym roku się uda i będzie kolejny dzidziuś 🙂
W jakim wieku pierworodny :)? Moja ma 11 MC.

A wiec ja tez jestem 😊 staramy się od marca o drugie dziecko, pierwsze zajęło nam troche lat, od.marca nie wiele robiliśmy głównie witaminy, na wątku staraczek 2020 troche rad wyczytałam i dla od miany ruszymy w przyszłym roku pełną parą 😊 zobaczymy z jakim skutkiem, a narazie jestem na lekach które odstawie za parę dni żeby @ przyszła bo w tym listopadowym cyklu cos się pomieszało.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny😘 muszę się przywitać, w końcu sierpniowa, aż jednocyklowa staraczka 😀 ale sentyment do tej grupy został, bo nie ma nic dla mnie piękniejszego w człowieczeństwie jak troska o bobo, a wiadomo, że wszystkie Panie tutaj pragną dzidziusia i będą je kochać z całych sił. Chcialabym się zapisać znowu do Was, ale mam nadZieję, że po majowym porodzie wszystko będzie dobrze. A trzeciego bobasa rok po roku ciężko by mi.było utrzymać finansowo póki co. Jeżeli się coś pod tym kątem znieni dołączę po.połogu🙈 a jeśli nie to chociaż z półtora roku będę musiała odczekać, ale w 2022 pewnie wrócę i nie chcę Was tam widzieć, chyba że o staranie następnego maluszka albo z sentymentu. Buziaki i trzymam kciuki za grudzień😘😘😘

I ja tu przucupne :)
W prawdzie testowanie za 2 dni ale juz czuje ze @ się zbliza. Dzis spadek temperatury wiec pewno jutro przybędzie.
W tym cyklu zaczynam stosowac dostinex ktory ma mi zbic prolaktyne wiec licze ze ten lek pomoże w zobaczeniu wymarzonych [emoji3498]

reklama
Witam ,
Zapraszam wszystkie Panie, a może i Panów :)
Dla niektórych z nas to będą pierwsze starania, dla innych mam nadzieję, że ten rok będzie bardziej owocny niż poprzedni :)
Będziemy sobie dyskutować w przyjacielskiej atmosferze o:
naszych cyklach, suplementach, planowaniach ciąży, wizytach u lekarzy, testach ciążowych i owulacyjnych, objawach ciąży, dbaniu o siebie, stratach, imionach dla przyszłych pociech i o tym co zrobić, żeby się za bardzo nie nakręcać :)

Pozdrawiam[emoji4]

I ja się witam bo kij wie czy się w tym roku wyrobie, a nawet jeśli to nie pokładam w nim już zbyt dużych nadziei. Za dużo się dzieje [emoji849]

Do góry