reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Witam się z wami dziewczyny! Ja powinnam testować w niedziele, ale czuje już że @ przyjdzie wiec dołączam do staraczek 2021!!
Z tego co przeczytałam te kilkanaście „aktywnych” stron to prawie wszystkie jesteśmy przed @@@ 😂😂

Mój mąż od wczoraj obrywa 😂

reklama
Witam się z wami dziewczyny! Ja powinnam testować w niedziele, ale czuje już że @ przyjdzie wiec dołączam do staraczek 2021!!
Z tego co przeczytałam te kilkanaście „aktywnych” stron to prawie wszystkie jesteśmy przed @@@ 😂😂

Mój mąż od wczoraj obrywa 😂
Ja po 😅 także, ja mam tak naturalnie bez wspomagaczy w postaci hormonów 🤣

Ja mam 4 [emoji23] OF, Glow, Femometer, Flo.

Kazda mi inaczej owu pokazuje, OF jako jedyny bierze pod uwage moje temp i objawy.

Fakt, OF pozwala wprowadzić dużo danych i faktycznie je analizuje i na bieżąco zmienia przewidywania. Bardzo go za to lubię. Raz mi owu przesuwał tak daleko, ze chciałam z niego zrezygnować, pomyślałam, ze bubel a jednak skubany miał racje, opóźniła się o tydzień. Pod tym kątem do niego mam największe zaufanie. No i dużo cyferek, prawdopodobieństw, takich sobie matematycznych wyliczeń statystycznych, mój ścisły umysł jest usatysfakcjonowany [emoji16]

Masz premium Glow? Nie mogłam sobie z tym poradzić w podstawowej wersji.

Ja miałam zrobić FSH, LH Estradiol w 2dc, Progesteron 20dc, TSH, Prolaktyna i AMH, wcześniej miałam zrobione trombofilie d-dimery i oczywiście badania czy pojawiąją się w ogóle pęcherzyki i jak rosną. Monitoringu na razie nie robiłam tylko tak terminem badań udało mi się wstrzelać, żeby było w okolicach przewidywanej owulacji. I dziś po raz pierwszy zobaczyła ładny pęcherzyk
Ja miałam w tym roku robioną drożność i monitorowane cykle i owulacje mam tylko teraz ostatnio słabą bo zazwyczaj mnie podbrzusze bolało w dniach płodnych a teraz nic i tak się zastanawiam czy jest ok hehehe

Już kiedyś piłam i po tym mam więcej śluzu. Ostatnie dwa cykle miałam w cały świat i myślę że pomoże
Ja piję od miesiąca zioła o. klimuszki, poza tym że smakowo przypadły do podniebienia, to chyba jednak coś działa bo mam lepszy śluz, tak prawie zawsze sucho, femibion "0" od 2 miesięcy teraz włączyłam koenzym Q10mam nadzieję, że wpłynie na lepszą jakość komórek jajowych jak już na ilośc nic nie mogę zrobić. Ale na te skutki będę musiała pewnie chwilę poczekać. Jak w grudniu nie uda się okłady z borowiny. No i od stycznia symulacja poleci

Z mężem ustaliliśmy że dajemy czas do wiosny a potem trzeba pomyśleć o inseminacji. Kiedyś piłam jakąś mieszankę ziół i brzuch mnie bolał dlatego jak już coś to pojedyncze zioła np do śniadania piję miętę a do kolacji pokrzywę
Ja piję od miesiąca zioła o. klimuszki, poza tym że smakowo przypadły do podniebienia, to chyba jednak coś działa bo mam lepszy śluz, tak prawie zawsze sucho, femibion "0" od 2 miesięcy teraz włączyłam koenzym Q10mam nadzieję, że wpłynie na lepszą jakość komórek jajowych jak już na ilośc nic nie mogę zrobić. Ale na te skutki będę musiała pewnie chwilę poczekać. Jak w grudniu nie uda się okłady z borowiny. No i od stycznia symulacja poleci

Może to pytanie zabrzmi banalnie ale ryzykuje...jakie macie naturalne sposoby na poprawę owulacji? Ja piję siemię lniane [emoji6]

Ja brałam dzięgiel chiński, zanim mi owulacje powróciły. Nie wiem, czy to miało wpływ, ale chyba te objawy okresu płodnego zrobiły się bardziej wyraziste.

Też lubię miętę. 😀

reklama
Na czym polegają okłady z borowiny?

Do góry