reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny! 😘 Wczoraj wróciliśmy z wakacji, bardzo udanych, na pewno zostaną zapamiętane na zawsze, ponieważ mój partner mi się oświadczył, były łzy szczęścia, euforia, a w dodatku przypadała owulacja na ten czas, mam nadzieję, że Nasza rodzinka się powiększy, że to piękne wydarzenie przyczyni się do poczęcia maluszka! 💍👫

Miłego weekendu! 🌷

Cześć dziewczyny! Ja po wczorajszej euforii dziś jestem nie do życia... Mąż wstawał o 5 do pracy (ja na szczęście weekendy wolne) i przebudziłam się z ogromnym bólem głowy. Przyniósł mi wodę i tabletkę i jeszcze pospałam i niestety dzisiaj caly dzień mnie makówka boli... Te skoki ciśnienia mnie dobiją, bo nagle zrobił się gorąc na dworze, a ja cierpię... Ale co począć gdy taka moja uroda... Więc dzisiaj raczej nici z igraszek, ale jakąś tam normę wyrobiliśmy 😂 Będzie, co ma być 👍

Hej dziewczyny! 😘 Wczoraj wróciliśmy z wakacji, bardzo udanych, na pewno zostaną zapamiętane na zawsze, ponieważ mój partner mi się oświadczył, były łzy szczęścia, euforia, a w dodatku przypadała owulacja na ten czas, mam nadzieję, że Nasza rodzinka się powiększy, że to piękne wydarzenie przyczyni się do poczęcia maluszka! 💍👫

Miłego weekendu! 🌷
GRATULACJE!!! Trzymam kciuki, żeby całe to szczęście przeobraziło się w małego fasolka w brzuszku 😁🤞

Miłego weekendu! 🌷
Gratulacje! 🥰

Cześć dziewczyny! Ja po wczorajszej euforii dziś jestem nie do życia... Mąż wstawał o 5 do pracy (ja na szczęście weekendy wolne) i przebudziłam się z ogromnym bólem głowy. Przyniósł mi wodę i tabletkę i jeszcze pospałam i niestety dzisiaj caly dzień mnie makówka boli... Te skoki ciśnienia mnie dobiją, bo nagle zrobił się gorąc na dworze, a ja cierpię... Ale co począć gdy taka moja uroda... Więc dzisiaj raczej nici z igraszek, ale jakąś tam normę wyrobiliśmy 😂 Będzie, co ma być 👍
Ojj ja też! Od wczoraj tak mnie glowa bolała, że miałam wrażenie że mi zęby wypadną. . .

Miłego weekendu! 🌷
Gratulacje!❤️
Dziewczyny ile dni po owulacji bierzecie luteinę/duphaston? Dzień po czy później? 🤔
Ja progesteron 1dpo przez 14dni.

reklama
Do góry