reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Daj znać jak to u Ciebie wygląda [emoji846]
Ja dzisiaj jadę sprawdzić czy już jestem po owulacji czy będzie trzeba podać zastrzyk na pęknięcie, to mój pierwszy cykl z clo i martwię się czy wszystko będzie dobrze [emoji17] Trzymam kciuki, żeby tym razem też się Tobie udało i żeby zakończyło się to happy endem [emoji110]

reklama
Dziewczyny, dziękuję za wszystkie gratulacje 😘😘 ja nadal jestem w szoku 😁 pochwaliłam się dziewczynom z zespołu żeby mnie odciążyły od podnoszenia większych dzieci i one się cieszyły jak wariatki, a ja na razie podchodzę bardzo spokojnie 🙂 ale jestem dobrej myśli 🥰

Gratulacje 😄 to ile zajęły starania?
Hmm, praktycznie dwa cykle. A teoretycznie to czekaliśmy bardzo długo na unormowanie moich wyników 🙂
GRATULACJE ❤️ Ale wyraźne kreski! Super super super! Trzymam kciuki za Ciebie, dawaj znać! Ile dni po owu jesteś?
To jest dobre pytanie... 24.06 byłam u ginekologa, to był 12dc i mówił że wygląda jakby było po owu. Więc przyjęłam sobie że owu była 22 🙄🤔 to tak jakby dzisiaj 16dpo 🤔

Dziewczyny, dziękuję za wszystkie gratulacje 😘😘 ja nadal jestem w szoku 😁 pochwaliłam się dziewczynom z zespołu żeby mnie odciążyły od podnoszenia większych dzieci i one się cieszyły jak wariatki, a ja na razie podchodzę bardzo spokojnie 🙂 ale jestem dobrej myśli 🥰

Hmm, praktycznie dwa cykle. A teoretycznie to czekaliśmy bardzo długo na unormowanie moich wyników 🙂

To jest dobre pytanie... 24.06 byłam u ginekologa, to był 12dc i mówił że wygląda jakby było po owu. Więc przyjęłam sobie że owu była 22 🙄🤔 to tak jakby dzisiaj 16dpo 🤔
A to był Twój pierwszy test w tym cyklu? Tak pytam czysto teoretycznie na zapas co by wiedzieć czy jak np 12 dpo wychodzi negatyw to już na bank nie ma na co liczyć 😂 trzymam kciuki kochana, ale myśle ze będzie wszystko dobrze z takimi wyraźnymi krechami!

A to był Twój pierwszy test w tym cyklu? Tak pytam czysto teoretycznie na zapas co by wiedzieć czy jak np 12 dpo wychodzi negatyw to już na bank nie ma na co liczyć 😂 trzymam kciuki kochana, ale myśle ze będzie wszystko dobrze z takimi wyraźnymi krechami!
Tak, pierwszy. Ja przez tą wczesną owulację nie liczyłam w ogóle na ten cykl 🙈 co najlepsze to musiał być złoty strzał bo tylko raz kochaliśmy się z mężem 🤦‍♀️

Jeszcze się stresuje teraz bo tak sobie odpuściłam że w jeden dzień drink, w drugi winko... I tak mi mijał czas 🙈

Ja mialam 14dpo kiedys test i nie mial jeszcze wyraznej krechy, ale widoczna, wiec lepiej im poznie tym lepiej, żeby nie doszukiwać sie tej kreski gdzies.

reklama
Do góry