A co miałyby oznaczać paprotki przed terminem miesiączki?Tester śliny czy jak kto woli, mikroskop owulacyjny na ślinę . Próbke śliny nakłada się na soczewkę mikroskopu, czeka się, aż wyschnie i sprawdza się obraz. Gdy widać tak zwane paprotki, to zbliża się owulacja (wyższe stęzenie estrogenu podajże w organiźmie) a gdy są dni niepłodne to widać takie kropeczki. Przed okresem się też zdarzają paprotki (zazwyczaj dzień czy dwa przed) ale nie jestem pewna czy tyle dni przed okresem też
reklama
Pije, jem i żyje normalnie do pozytywnego testu nic co robimy nie ma szans zaszkodzić ciąży
Dziewczyny powiedzcie mi czy w trakcie starań odlozylyscie całkiem alkohol czy np nie gardzicie jedna lampka wina lub piwem?
Gryfin
Fanka BB :)
Nie gardzę niczym co ma % w sobie a tak na serio to na początku starań trochę się bałam pić po owu, ale dziewczyny tutaj wytłumaczyły mi że nie ma się czego bać i nie można w ten sposób zaszkodzić ewentualnej wczesnej ciąży Jem sushi, pije drinki, żyję i bawię sięDziewczyny powiedzcie mi czy w trakcie starań odlozylyscie całkiem alkohol czy np nie gardzicie jedna lampka wina lub piwem?
E
Em82
Gość
Przez miesiące nieudanych starań nie da się przejść na trzeźwo [emoji28]Dziewczyny powiedzcie mi czy w trakcie starań odlozylyscie całkiem alkohol czy np nie gardzicie jedna lampka wina lub piwem?
Gryfin
A to już inna kwestiaPrzez miesiące nieudanych starań nie da się przejść na trzeźwo [emoji28]
No właśnie tego do końca nie wiem miałam nadzieję, że ktoś tutaj wie.A co miałyby oznaczać paprotki przed terminem miesiączki?
paula.
Na poczatku prawie z wszystkiego zrezygnowałam ale po pierwszej wizycie u gin przestałam przesadzać wszystko mi na spokojnie wytłumaczyła a tutaj na forum tylko wszystko się potwierdziło. Nie ma co rezygnować z wszystkiegoDziewczyny powiedzcie mi czy w trakcie starań odlozylyscie całkiem alkohol czy np nie gardzicie jedna lampka wina lub piwem?
paula.
Hahahahaha padłam! Ale dokładnie tak jest u mnie w 1 dc dostaje od męża zawsze winko bo wie ze humor będzie jaki będziePrzez miesiące nieudanych starań nie da się przejść na trzeźwo [emoji28]
reklama
Paolx
No właśnie ja dzisiaj po 3 miesiącu stwierdziłam że pierdziele to i teściowa mi całą szklane adwokatu nalała zawsze mnie to dręczyło czy można pić, czy to w czymś przeszkadzaPrzez miesiące nieudanych starań nie da się przejść na trzeźwo [emoji28]
Podziel się: