reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

To wybierasz się na betę jutro? Ciekawe co to za płyn 🙄 ten ginekolog to jakiś dobry specjalista? Bo fajnie żeby miał od razu na Ciebie jakiś plan jeśli coś mu nie pasuje w obrazie USG. A niestety większość lekarzy na połowę nieprawidłowości przymyka oko albo co gorsza nawet ich nie zauważa 🤦‍♀️
Tak , pójdę z samego rana. Stresuje mnie to wszystko bo wg moich cykli to miesiaczke powinnam dostać dopiero 12-13.05 a tu takie coś 🤔 a co do tego czy jest dobry w tym co robi to właśnie nie wiem 🤷‍♀️ W internecie nie było opinii o nim a zawsze sprawdzam bo nie chce się niepotrzebnie denerwować, wiesz jak to jest jak czasami trafisz na jakiegoś chama albo babeczkę z humorami ... Ogólnie rzecz biorąc to wywarł na mnie dobre wrażenie bo przeprowadził szczegółowy wywiad , odpowiadał na każde pytanie , widać było że się przejął całą tą sytuacją. Zobaczymy co mi w środę powie , mam tylko nadzieję że nie będzie to nic poważnego 😔

reklama
No to ja już zgłupiałam [emoji24] nie wiem co mam robić, jutro 14dc. Więc od środy mam brać luteinę (od 15 do 28dc) przez 3 miesiące. Podobno ona ma wyregulować cykl w taki sposób żeby owulacja była wcześniej. Po 3 miesiącach mam się zgłosić i zobaczymy co dalej. W grę wchodzi stymulacja jajników czy pęcherzyków... Już sama nie wiem. Za dużo wrażeń. Przepłakalam cały wieczór [emoji24] myślalam ze to wszystko będzie prostsze.... Poczekać z ta luteina czy nie?

Mój gin zawsze kazał brać luteinę 3 dni PO owulacji. Po kilku miesiącach rzeczywiście owu występuje wcześniej.

Cześć dziewczyny ja właśnie po teście zrobiła dwa testy i znowu to samo dwie słabe kreski, myślałam że dzisiaj będzie już cos mocniejsze i nie wiem co robić czekać do czwartku i iść na betę? Wynik znów pokazał się po około 3min... Trochę się zaczynam martwić ale może robię je za wcześnie i muszę jeszcze poczekać? W czwartek rano pojadę na betę i zobaczymy... To są testy o czułości 10.

Załączniki

• xxxc.jpg
    xxxc.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 105
Cześć dziewczyny ja właśnie po teście zrobiła dwa testy i znowu to samo dwie słabe kreski, myślałam że dzisiaj będzie już cos mocniejsze i nie wiem co robić czekać do czwartku i iść na betę? Wynik znów pokazał się po około 3min... Trochę się zaczynam martwić ale może robię je za wcześnie i muszę jeszcze poczekać? W czwartek rano pojadę na betę i zobaczymy... To są testy o czułości 10.
Wyobrazcie sobie dziewczyny że minęło 10min od testu druga kreska znikła z testu paskowego znaczy jest ale tak słaba ze nawet na zdj tego nie widać. Już dostaje schizy ze biochemiczna... Na tym strumieniowym teście jest nadal widoczna. Iść na betę w czwartek czy to za wcześnie?

Dzień doberek z rana 😘 u mnie niestety na dwóch testach dzisiaj biel raziła po oczach 🙈 plamienie od soboty więc gdyby to była Implantacja to na Pinku 10 strumieniowym powinien już być jakiś cień chociaż 🤷‍♀️ szkoda bo bardzo na to liczyłam 🥺 a z rana mam wrażenie że plamienie przybrało trochę na sile więc czekamy na małpiszona 🙄

Dzień doberek z rana [emoji8] u mnie niestety na dwóch testach dzisiaj biel raziła po oczach [emoji85] plamienie od soboty więc gdyby to była Implantacja to na Pinku 10 strumieniowym powinien już być jakiś cień chociaż [emoji2368] szkoda bo bardzo na to liczyłam [emoji3064] a z rana mam wrażenie że plamienie przybrało trochę na sile więc czekamy na małpiszona [emoji849]

Nie masz problemów z progiem lub jakiejs infekcji?

reklama
Wyobrazcie sobie dziewczyny że minęło 10min od testu druga kreska znikła z testu paskowego znaczy jest ale tak słaba ze nawet na zdj tego nie widać. Już dostaje schizy ze biochemiczna... Na tym strumieniowym teście jest nadal widoczna. Iść na betę w czwartek czy to za wcześnie?
Iść na bete !

Do góry