Hej Dziewczyny. Ja mam pcos. Zaszłam w ciążę w drugim stymulowanym cyklu ale niestety dzisiaj się okazało że nie ma serduszka. 9 tydzień. Jutro idę do szpitala a potem dołączam do was do kolejnych starań.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oh @aga.i.nieszka współczuję!! Bądź silna, myślami jestem z tobą [emoji120]Hej Dziewczyno. Ja mam pcos. Zaszłam w ciążę w drugim stymulowanym cyklu ale niestety dzisiaj się okazało że nie ma serduszka. 9 tydzień. Jutro idę do szpitala a potem dołączam do was do kolejnych starań.
Bardzo przykro trzymaj się kochana. Oby wszystko bylo dobtze następnym razemHej Dziewczyny. Ja mam pcos. Zaszłam w ciążę w drugim stymulowanym cyklu ale niestety dzisiaj się okazało że nie ma serduszka. 9 tydzień. Jutro idę do szpitala a potem dołączam do was do kolejnych starań.
Nie robilam Ih i fsh moja endokrynolog keszcze mi nie kazala a testosteron idealnie na gornej granicy. Wklejam wyniki z tego ktore kazala mi zrobicJaki masz stosunek lh i fsh? Testosteron? U mnie rozregulowane cykle na maxa, podwyższony testosteron, wypadanie włosów. To chyba najgorsze.. Ehh.
Nie robilam Ih i fsh moja endokrynolog keszcze mi nie kazala a testosteron idealnie na gornej granicy. Wklejam wyniki z tego ktore kazala mi zrobic
Bylam wczoraj to mowil ze wyglada ladnie moze troszke na policystyczny ale owu bedzie prawdopodobnieHmm dziwne, że nie dała Ci skierowania tez na te. A jak obraz jajników?
Ja wszystkie badania i tak robie prywatnie wiec zrobie je sobie sama i dam znacJaki masz stosunek lh i fsh? Testosteron? U mnie rozregulowane cykle na maxa, podwyższony testosteron, wypadanie włosów. To chyba najgorsze.. Ehh.
Tez mialam taka sytuacje w pierwszej ciazyHej Dziewczyny. Ja mam pcos. Zaszłam w ciążę w drugim stymulowanym cyklu ale niestety dzisiaj się okazało że nie ma serduszka. 9 tydzień. Jutro idę do szpitala a potem dołączam do was do kolejnych starań.