reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malena jeszcze tak mysle o tym usg czemu nie zrobil dopochwowo przeciez przez brzuch raczej nic nie zobaczy. Ty sie zastanawiasz czy wdrozyc leki ale nie wiesz na czym stoisz. Kurcze ja bym tak nie wytrzymala...
Zrob kochana to badanie dla Twojego dobra i spokojnej glowy.

reklama
Julia @ jak na razie dalej nie ma i nie czuje sie jak na nia...ale nie nakrecam sie poczekam jeszcze kilka dni jak dalej bedzie cisza zatestuje:tak:

Julia to tak jak ja... mocna kawa nie pomogla... moglabym isc spac:) najlepiej sie czuje wiosna i jesienia bo w takie upaly i duchotę jestem nie do życia... w zimie zreszta tez spie:)

Widze ze ja tu ze staraczek przedostatnia do @... heh - obym nie ominela tych dni... juz mojemu powiedzialam ze czeka go maratonik :) ciekawa jestem jak podziala ten inofolic czy bedzie wszystko normalnie czy nie zrobi mnie w konia i owu nie poprzestawia... dlatego zastanawiam sie czy 1 czy 2 saszetki... i czy od 6-7 dc nie za pozno by go brac...

Jeszcze tylko sierpien, wrzesien i pazdziernik potem przerwa w staraniu...

Ostatnia edycja:
Wczoraj taki ruch a dzisiaj widze spokojnie ;-) pogoda u nas całkiem spoko ... a my z syneczkiem do kina zmykamy na samoloty 2 ;-) ...

Milego dzionka, do potem ;-)

Też widze ze ciszej jest:) a ja dzisiaj nie mam wiele do roboty w pracy i mi sie nudzi... i co chwila patrze czy ktos cos napisal, normalnie juz niedlugo zaczne zyc tym forum tak mi tu fajnie z kims pogadac podzielic sie informacjami;):)

Dziewczyny, wiem pisalyscie juz moze, i moze ja juz czytalam ale zakrecona jestem... czy ktoras moze napisac bardziej jak dziala inofolic (juz nie chodzi mi o ulotke tylko bardziej odczucia po nim) wiem tylko ze pomocny jest w zajsciu... no i tez dla tych co maja problemy z @ czy jej nie maja... a ja co miesiac mam @ od 10lat i troche boje sie czy mi @ nie rozreguluje dopiero...chociaz to w sumie tylko suplement nie lek...

Któras pisaal o bólu jajników - ja je mam czasem w trakcie lub po owu ale czy ten inofolic mi go jeszcze nie spotenguje ze dopiero bede sie zwijac z bolu...

Ostatnia edycja:
reklama
Tabasia Julia już nie jestem taka niespokojna ;-);-) już się pogodziłam z tym, że ciąży nie ma :tak:
będąc przed chwilą w toalecie na papierze oprócz dziwnego śluzu (taki jak "glutki" - sorry :-p) był delikatnie zabarwiony ale nie krwią, także wszystko powoli się normuje :tak: zmęczona dziś jestem strasznie :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: jeszcze 2 godzinki i do domu :-D:-D
Julia nie zaśmiecaj tej listy i wyrzuć mnie gdzieś na sierpień :-p konkretną datę jeszcze podam :-)

Ostatnia edycja:
Do góry