reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam popoludniowo

Malus no twoj maz to bohater,fajnie ze pomogl staruszkowi;-)
A niewiem kiedy bede testowac...
Jak do srody nie przyjdzie zrobie test, narazie cisza...

Bylam z corka u lekarza i ma antybiotyk i najlepsze jest to ze niewiadomo co jej jest, juz sie troszke martwie tyle teraz zlych rzexzy sie dzieje;/

Motylku bidulko zawsze jakies problemy masz! Zycze by szybko to minelo:-)

Asiu ciesze sie ze jest kruszynka;-)

Jeju siedze i zasypiam chyba mala drzemke zalicze

Motylku kochany trzymaj sie.

Moj lekarz nie kazal isc na zwolnienie tylko zwolnic obroty o 30%. mam powiedziec szefowej i sie nie zadreczać. Powiem moze w sobote w pracy.

Dzieki dziewczyny!

Motylku uff. To tez masz sie bidulko...
Asiula no powiedz i juz. I dbaj o siebie.
A ja tez siedze jak na bombie;) jak czlowiek juz raz pomysli ze moze to sie zaczelo. Ale ewidentnie cos sie dzieje bo stanik nagle za ciasny;) achh

KasikZ no twój wykresik no no naprawdę się zapowiada. Ale ciiii żeby nie zapeszyć &&&&&
A ile do @ kiedy testujesz?

MCHC spadło poniżej normy wynosi 30.10
WBC wynosi 13.5

jeżeli chodzi o mocz:
barwa się poprawiła od ostatniego razu
przejrzystość dalej mętny
ciężar właściwy spadł poniżej normy wynosi 1.010
nabłonki płaskie bardzo liczne
bakterie w końcu nieliczne
składniki mineralne fosforany bezpostaciowe: liczne

zawsze coś nie tak :-(

reklama
Dorwalam tablet i mogę poprzegladac forum i wykresy na ovuf ;)

Motylku najważniejsze ze z dzieckiem ok :)

KasikZ nooo wykres się bardzo ciekawie zapowiada, niech szybuje w gore!!! ;)
My chyba będziemy czegoś na sierpień szukać, tydzien - 10 dni. Mieliśmy jechać samochodem po Chorwacji ale nie wiem czy będzie czas żeby to zorganizować. Bo mam tyle roboty ze głowa mała... We wrześniu lece na konferencje do Włoch i wszystko musi być zrobione do tego czasu...

Mnie brzuch cały czas boli jak na @ :( a do małpy jeszcze tydzień

Do góry