reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Cyntia moj narzeczony slodko chrapie :D ale obudze go potem to zadzialamy :p trzymaj kciuki !!! tak samo mocno jak ja za Ciebie :) pamietaj ze jak bedziesz miala gorszy dzien to jestem do uslug !!! buziaki :*

reklama
Witam sie z rana.

Nie wiem o co chidzi sle to moze po tym Bromku ja spsc nie nie moge.
Masakra jakas.

Jak dziewczynki nocka u was minela ?

Witam z rana
U mnie nocka minęła w pracy. Oj ciężko było.

Jak myślicie dziewczyny, jak @ miałam stale co 24 dni a tylko ostatni cykl był 26 dni to może zrobić test w terminie spodziewanej @ czyli 24 dni tzn w niedzielę., Jakby co powtórzę w poniedziałek. Mój doktor u nas w mieście jest w poniedziałek i w czwartek. W razie czego po pracy bym poleciła odrazu. Miewam bardzo ciężką pracę i boję się, że czasami mogła bym zaszkodzić ewentualnej ciąży. Tak od razu na L4, bo przy dźwiganiu itd, szkodliwych warunkach fasolka ma marne szanse..

Witajcie!

Asiu- ja też źle spałam. Budziłam się ciągle. Musiałam chodzić nawet siku w nocy jak nigdy. Ech, wymęczyła mnie ta noc, a dzisiaj ciężki dzień. Najpierw praca, potem szybko na Uczelnie i jeszcze na koniec zakupy. Nie mam coś weny dzisiaj na to wszystko... :dry:

Jołasia- spróbuj test zrobić już w niedzielę. Ja też niby miałam robić test w niedzielę, ale temperatura już spada, więc wiadomo co to oznacza... A Tobie mocno kibicuję! :tak:

Witam z rana :)

Jadę właśnie do pracy, jak dobrze że już pt :) będzie się można wyspać :)

Cyntia nie znałam takiego zastosowania Acardu, dobrze wiedzieć :)

Malus super że Dziewczynki się już przyzwyczaiły :)
Ty pewnie już też spokojniejsza?

Jołasia myślę że możesz zrobić w ndz test. Pewnie, jeśli chodzi o fasolke to lepiej dmuchać na zimne...

Miłego dnia :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Anulka to witaj w klubie. Masakryczna noc od 5 nie spie. Moja temperatura to juz w ogole jest slaba. Dzis znowu w dol. Ale od tygodnia zle spie i ponoc mam nie brac wogole pod uwage temperatury. Ciekawe.

Blair my sie wyspimy dopiero w niedziele i wtedy to chyba lykne jakiegos procha.

Z Bromergonu jesli chodzi o dzialania nieporzadane to moze mam wlasnie bezsennosc ?! I zaparcia okropne :-(

Milego dnia.

Ja właśnie jestem po miłej gorącej kąpieli w wannie pełnej piany, wcinam śniadanko, świeże bułeczki z masełkiem, zaraz wysuszę włoski i się kładę na zasłużony odpoczynek. Obiad w lodówce, więc mogę wstać o 15stej tzn, mąż mnie obudzi :-D

Witam Kochane :* Ja dzisiaj wyjątkowo szybko na nogach, bo M do pracy miał na 7-dmą, a wstał za 15-cie siódma :p Zrobiłam mu na szybkiego kanapki, on się umył i pojechał do pracy. Mam nadzieje, że ten jego głupi kierownik za 10 minut spóźnienia nie będzie kazał 1h zostać dłużej w pracy. Sprywatyzowali firmę, w której mąż pracuje i sobie wymyślili, że jak ktoś spóźni się nawet 5 minut to odejmują 1h, albo musi w tym dniu ją dodatkowo zrobić ;/ Chamstwo i nic więcej. A mówiłam dla M, aby nie pić tego winka przed snem :p Tylko, że wczoraj było przytulanko i M zawsze po przytulanku smacznie śpi i może nie wstać rano :p Młodsze dziecko wstało przed wyjściem M do pracy, a starsza jeszcze smacznie śpi. Zaraz śniadanie zrobię, ogarnę w mieszkaniu i może moja mama dzisiaj do mnie zajedzie :)

Blair, dziękuję że pytasz :* U mnie dobrze. Od razu zaczęłam się czuć pewniej. Mieszkanie z samym mężem i z dziećmi daje dużo sił. Nie denerwuje się tak jak było jak mieszkaliśmy z teściami i nawet z M nie kłócimy się :)

Anulka, ja i tak trzymam &&&&&& mam nadzieje, że betka do góry podskoczy :D :*

agniecha, jak się czujesz? A jak Mateuszek? :*

Wandzia Kochana, co tam?:*

jołasia, &&&&&& za testowanie :*

Starające się: 19+4 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti

Czekamy na potwierdzenie:

Aschlee25 - test wyszedł, a teraz czekamy na opinie lekarza :)
Domka12 - test wyszedł i teraz czekamy na potwierdzenie :)
asik 87 - test wyszedł i czekamy na potwierdzenie :)
Lisica. - test wyszedł i teraz czekamy hna potwierdzenie

Dziewczyneczki dajcie znać jak mam Was przenieść i na który miesiąc :) Ogromne gratulację :*

dziuneczka - @4.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

A jak z Wami dziewczynki?

Luty
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
ana0808 - @3.03
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,m umminka,m-s,kalisia,Gochson,

reklama
hej dziewczyny :tak:

nie wiem co jest grane, stan podgorączkowy cały czas (czasem i gorączka), zatoki czołowe i przynosowe dają popalić, katar męczy spać nie mogę :wściekła/y:

Do góry