reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

julia: co do drożności to mi się wydaje, że to nie ma wpływu na to czy @ jest czy nie ma. Krew miesiączkowa nie idzie przez jajowody, bo to macica się złuszcza. Dopiero później jajowody grają rolę, jak wychwytują jajeczko i musi ono przez nie przejść, podobnie jak plemniki. Faktycznie mi się udało z tą torbielą. Gdybym nie poszła dzisiaj to wzięłabym clo i być może wyhodowałabym jeszcze większą torbiel :/

aschlee:
ta lekarka to faktycznie dziwnie postąpiła :/ Albo się mówi wszystko, albo nic i się czeka do wizyty :/ A tak się człowiek denerwuje :/ Będzie dobrze, musi być.

missiiss: ciągle pod górkę kochana :/ No ale w końcu musi się lżej zrobić...trzeba w to wierzyć, bo innej opcji nie ma :)

Dziewczyny, a któraś z was miała torbiel po clo (po tym jak pęcherzyk nie pękł)?
Robiłyście przerwy w stymulacji?

reklama
Julcia tak jak jugoslawa pisze. Dlatego czy jajo przejdzie czy nie to dla okresu bez znaczenia. Dzieki wypustka takim wloska w jajowodach jajeczko sie przemieszcza bo one hmm faluja przemieszczajac jajeczko. No ale to endometrium sie luszczy w macicy a nie w jajowodach. Sa fajne filmy na necie mozna poogladac jak to fajnie nasz organizm jest zbudowany :-)

Jugoslawa
Ja zarlam jak smok to clo ale u mnie albo w ogole nie rosly albo urosl jeden ktory zostal spozytkowany

!!!!!

Juz wszystko wiem;-) wyobrazilam sobie to;-)

Miss a z tym chudnieciem to czasem nie jest za dobrze? Bo powinno sie tyc;-) jak tam picie tylu liteow ci idzie?

Jugoslawa po paru miesiacach Clo powinno sie zrobic przerwe....

missiiss: znaczy lek działa :) To dobra informacja, że po clo pęcherzyki rosną i pękają :)

julia: ja miałam dopiero 1 cykl stymulowany clo :( No nic, tak czy inaczej skoro torbiel jest to po co ją jeszcze karmić tym clo. Lepiej przeczekać ten cykl i się zobaczy. Może się wchłonie jak nie będzie stymulowana.

Idę poczytać książkę, albo serial obejrzę, bo już nie mogę myśleć o tym wszystkim. Przynajmniej nie w tej chwili :/
Jak nie brak owulacji to brak pęknięcia, jak nie brak pęknięcia to torbiel...i bądź tu mądry :(
Muszę się jakoś zrelaksować i wyciszyć :/

Miss pięknie to napisałas o mojej szwagierce. Ujęłas to dokładnie tak jak jest! W ogole się do mnie nie odzywa. Unika mojego wzroku. A co się dowiedziałam. Że pierw teściowa na mnie naskoczyla a w środę wieczorem taka wojnę zrobiła Edycie o to, że kazała mi zostawić dzieci. I Edyta zła jest, że wszyscy są teraz przeciwko niej. Swoją droga dziś w mieście zaliczyłam dwie kłótnie z teściowa, bo musiała komentować moje zakupy.

Julcia
Aha :-D

No z tym chudnieciem to ja nie narzekam niech wysysa ze mnie wszystkie soki. ;-) ja jem normalnie tak jakbym sama byla ale zaczynam miewac powoli zachcianki. Juz powoli waga rosnie to moze znow utyje tylko 6 kilo a moze mniej ;-) a picie hmm spisuje na kartce wode i herbate. Kakao cxy cappucino nie wliczam. I wychodzi mi dziennie 2'8-3,2 l na dobe... chyba wiecej nie dam rady. I tak to jest wiecej o polowe niz to co pilam w szpitalu czy zanim sie dowiedzialam ze jest malowodzie.

Jugoslawa
No u mnie jak juz rosly to pekaly. Ale duzo rosly 2'4 cm mial ale przy clo rosna wieksze zazwyczaj. Ale niestety nie kazdej same pekaja a szkoda :-\ mysle ze da ci zastrzyk przy kolejnej stymulacji na pekniecie!

Lux
No ba:-) tesciowa tez aparatka niezla heh

Tez ide sie zrelaksowac zanim szarancza przyleci ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dobrze, że jestem już w domku. Sam na sam z Tomkiem :D a jeszcze wkurzyłam teściowa: Barbara, a wiesz, że rano strzeliłam lodzika Tomeczkowi? Mina tesciowej bezcenna :D Uwielbiam ją tak wkurzac :D

Do góry