reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzien dobry napisalam dlugiego posta i ku**a mnie wywalilo z forum.Nie bede pisac drugi raz bo nie pamietam.

Testu nie robilam.Wstrzymuje sie do wizyty bo tam i tak bede musiala go zrobic zeby wiedzieli co dalej sie dzieje i co oni maja robic.Maz tam dzwonil wczoraj drugi raz...Aha i juz wiem ze Fraxiparine bede na pewno musiala brac jak chce urodzic zdrowe dziecko kiedykolwiek ale czy refundacja je obejmie musza sie dowiedziec,ale najprawdopodobniej NIE :(

Julia kochana strasznie mi przykro :(

Mnie dzis brzuch od samego rana boli.

Ostatnia edycja:
Tak, śnieg i nadal pada, pada, pada. Byla chwila przerwy a teraz znowu ssyyyppiie. Och, kawałek zimy sie przyda. Tak ładnie. No i zimno nie jest bo zero na termometrze.
Jugoslawia, - &&&&& oby cos ladnego tam bylo. Tak swoja droga, jak cykl jest tak jak u Ciebie to lekarz powinien zalecic na poczatki @ badania fsh, lh i estradiolu i ewentualnie clo wczesnie i np oekopol.

Julia, ehhhh :( jak Jugosława powiedziała.. jak się nie myli to niech szybko @ przyjdzie i pójdzie :)
Jugosława,
daj znać po usg szybciutko :)
Aschlee, o kuurde :( to koniecznie musisz brać, jaki koszt ?

Ja mam mega ochotę na teścik .. ;p ale nie ma sensu robić, cudu nie będzie raczej :)

Hej

Aschlee
Czyli cos z zespolem antyf. Wyszlo... frexiparyne bralam od ostatniej miesiaczki do pozytywnego testu a pozniej przeszli na clexane. Powiem ci tak lepiej ze cos wyszlo bo te zastrzyki baaardzo pomagaja! Wierze ze teraz bedzie super!:-) szkoda ze testa nie zrobilas ale jak bedzie ten w pn to tez nam daj oko nacieszyc;-)

Julcia
Szkoda ze negatyw... a co do corci noo ja tez sobie nie wyobrazam zeby taki szkrabik szedl do zerowki... ale ja chyba bede chciala go odroczyc z pojsciem do pierwszej klasy bo moj z konca roku jest i nie uwazam ze to dobry pomysl jest...

Jolasia
Miasta dwa blisko mnie odpadaja. W zyciu do tych umieralni nie pojade. We wro sa 3 szpitale i jeszcze nysa i polanica mi zostaje.

Jugoslawa
Bo mialam wczoraj pisac wlasnie co do pakoetu o ktorym mowilas. Jestrm z pracy w luxmedzie i dalas mi pomysl ze moze tam kogos znajde ale.... rzejzalam wszystkich lekarzy z wro z luxmedu i kazdy z nich mial marne opinie... wiec moja nadzieja padla. W ogole u mojego bylego doktora pojawily sie dwa komentarze pozytywne moim zdaniem pisala jej jedna osoba.... podobnie sie koncza sa krotkie. Heh nie zdziwilabym sie jak sobie sam pisze opinie :-D:-D frajer... brak mi slow poprostu na zachowanie tak wyksztalconego czlowieka... w moich oczach byl kims a teraz jest jak malenki orzeszek. Szkoda slow.... mam nadzieje ze ta torbiel sie wchlonela po dupku bo tez bym sie martwila ze clo moze ja jeszcze spotegowac. Kckuki za usg fajnie ze ci sie udalo gdzies dostac :-)

Lux
Olej szwagierke bo ona nie teges jest jakas...
Ja bym jej nagadala i w koncu powiedziala odpier ode mnie to nie bedziesz miala pretensji a nie przylazi jak tylko czegos chce a pozniej wielki foch. Tesciowej to samo bym powiedziala jakby mi sie zaczela rzucac z wyrzutami ze po szwagrowa nie ppojechalas. Sorry ale w pracy bylas ja piernicze ludzie nie maja wyobrazni... a jakby cos sie dziecku ktoremus stalo jakby sie 20 min nie bylo? To co bybylo? Przeciez dziecko by powiedzialo ze byly same... brak odpowiedzialnosci w szwagierce i glupota ale to juz chyba pisalas. Sie wkurzylam ;-)

Julia
Frexiparyna czy clexane jest antyzakrzepowa. Prosto mowiac rozrzedza krew. Dzieki temu np. Na lozysku sie nie robia skrzepiki i do dziecka dociera wszystko co ma docierac. Zespol antyfosfolipidowy w ciazy charakteryzuje sie tym ze najczesciej dziecko umiera w lonie matki bez konkretnego powodu nawet nie wiem chgba badanie histopat. Tego nawet nie wykryje tylko to badanie dlatego jak mialam wtedy tenn przedwczesny porod to pierwsze co to kazal mi te przeciwciala zrobic.

Ide moze sie ogarnac.... jutro zamierzam wstac z lozka i pojechac z tatem na poczte ubezpieczenie zalatwic i do lumpka. Moze cos znajde fajnego. I obym nie zaslabla bo to ostatnio u mnie nagminne :-\ bbrrr ale jakos damy rade :-)

Milego dnia!

reklama
Miss kochana pomoz mi, powiedz czy to prawda ze przez lyzeczkowanie moga zrobic sie zrosty?
Bo kurde zawsze szybko sie udawalo zajsc w ciaze ....a teraz? Niewiem juz sama mysle ze niejest mi juz dane miec dzidziusia:^
A moze polecisz jakies badania ktore moglabym zrobic?
Ehhh

Do góry