reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula88 ja juz na zakupach ciuchowych bylam..
Na co do kina jedziecie?;-)
Dobrze ze wyluzowalas;-)
Miejmt nsdzieje ze kolejny rok bedzie lepszy kochana;-)

Zouza to niezle mezu cie skwitowal hehe;-)

Ania pierwsze objawy ciazy sa rzecza indywidualna;-)

reklama
Jezu dostalam takiej migreny ze leze i zdycham ..
Tabl wzielam ale nie wiem kiedy cos pomoze bo sie rozchulało na maxa. Oczodoły mi zaraz eksploduja ..

Migreny sa okropne sama je vzasem miewam i mam ochote tylko lezec w ciemnym pokoju
Kazdy wtedy wie ze lepiej bez kija do mnie nie podchodzic
Zouza poloz sie zamknij oczy i odpoczywaj jak dasz rade(chodz wiem ze to trudno)idz spac na chwile

Nie wiem co to stawianie macicy ;) ale bakterii nie zazdroszcze

Ja sie urodzilam z zapaleniem drog mocxowych i co jakis czas mnie dopada

Mychunia :**
Dzielna jestes!!

Ja już po zajęciach, miałam mieć do 20 ale szybko się uwinęłam i o 17 swoje skończyłam :p teraz siedzę w hotelu i nadrabiam zaległości na bb :)

Ania
witaj, &&&& za owocne staranka i jak najszybcze ujrzenie II :)

Julka ja jeszcze poczekam z testowaniem bo mi sie albo wydłużył cykl albo owulki wcale nie było i będzie @ bo temp nie chcę rosnąć....Może znów za niski progesteron, mam jeszcze prawie 2 op. dupka ale nie chcę brać na własną rękę, bo to jednak ingerencja ...Możesz mi wpisać jakiś 7.11 datę @ bo mam nadzieję, że to jednak długi cykl :) ( nadzieja matką głupich)

reklama
Do góry