reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziękuje dziewczyny za odpowiedź!
W takim razie zaczynam działać od listopada :-)
Trzymam za wszystkie &&&&&&&&&&!!

zouza mi nie wyszedl test owu ani razu zawsze kreska byla jasniejsza a owu byla bo w ciaze zaszlam
takze dzialajcie mimo ze test jest jeszcze negatywny :)

Helol laseczki ja dzis caly dzien w biegu:/
Zdecydowalam sie juz na telewizor i jutro jade po niego, zaliczylam tez 2 herbaty u psiapsiol i u babci ktora mnie poczestowala torem zepsutym:-( niestety mozecie sobie wyobrazic co bylo dalej...niestety Mela dostala tez kawalek i na brzuszek narzekala...juz sie balam ze tez bedzie...ale narazie cisza wiex jest nadzieja;-)

Blair ja trzymam kciuki za jutro;-)

Miss super z ta umowa;-)

Aschlee no mam nadzieje ze ruszy sie wszystko i pojdzie po twojej mysli...

Melka lekarz mi tez mowil zeby xo 2 dzien bo wtedy pleminiki lepszej jakosci sa;-)

Ja tez na dniach zamowie infolic;-)

Tinuss trzymam &&&&&& pisz relacje po wizycie!

Anula88 co tam u ciebie kochana?

Blair pamietaj ze ja czekam w kolejce na te tescioszki;-);-);-)

Zouza udana jestes;-) no i &&&& za staranka;-)

Jula dzięki ze pytasz ... u mnie bez rewelacji ... pracy duzo w pracy ...Potem trochę prywate zalatwialam.... dom,lekcje i dzien zlecial .... a jeżeli chodzi o starania to odpuscilam .... kolejna laska w pracy w ciazy wiec i nutka zazdrości jest .... milego ....

reklama
Anula88 calkowicieecie rozumiem...jaka ja bylam rozczarowana ze z cyklu nici:-( no ale co zrobic trzeba isc do przodu...u mnie tez ostatnio sie dzieje wiec malo czasu mam i ogarnelam temat...pozbieralam sie...czas nam pokaze co dla nas przygotowal...ja jakos niewierze ze jeszcze moge urodzic zdrowe dziecko, takie to dla mnie nierealne...

Do góry