reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Malena
Uda sie na czerwcowki zobaczysz!! Zobacz ile sie staralam prawie pelne dwa lata co do dnia i tu niespodzianka. A juz sama zwatpilam w tym cykllu i wysylalam ema na badania. Ten rok do konca bedzie zapylony :-D ja ci to mowie bo przeciez jak w temacie staraczki 2014 :-)

Watpliwosci
Ja mysle jak julia. Ze jak pojdziesz za tydzien to od razu moze owu potwierdza :tak:. Kciuki juz trzymam. Mam nadzieje ze zleca komplet badan zebyscie szybko doszli do problemu. A jeszcze bardziej trzymam kciuki bys byla juz w ciazy zanim sie zaczna konkretne badania. Moze jak cie zapisza na hsg tp sie wystraszysz i zaskoczy.;-) smieje sie bo jak ja nie moglam zajsc w pierwsza ciaze to mnie umowili na hsg i taka bylam przerazona ze od razu zaskoczylam :-) i powaznie ci teraz powiem znam z bb chyba z 4 jeszcze dziewczyny ktore mialy to samo hehe :-) wiec &&& mocne !

reklama
005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014
MotylkowaOna , Iwo , Mychunia (7cykl)

GRUDZIEŃ 2014 Anula1988 ewelina_shn

LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)

MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)

KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) susel (16cykl)

MAJ 2015 AnnaMaria (2 cykl) Aschlee 25 (4 cykl)

CZERWIEC Missiiss1301 (24 cykl)

majdaczek14
[*] aniołek 9tc

Starające się: 9

WRZESIEŃ
Anula88 - @ 13.09

Jazza - @ 28.09
melka19 - @ 29.09
julia0903 - @ 30.09

PAŹDZIERNIK
Tinuś22 - @ 01.10
Malena100 - @ 02.10
kornelia1802 - @ 14.10

watpliwości - @ 15.10
Hanaśmietana - @ 19.10

POCZEKALNIA
jołasia

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj fiona :)) opowiedz nam cos o sobie :)
Ja tez powiem cos o sobie bo pare dziewczyn doszlo i tak bedzie prosciej hehe :)
Wiec mam 21 lat mieszkam z narzeczonym w niemczech to moj 16 cykl staran ..

Milo Cie poznac rozgosc sie :)

Do góry