reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Miss ja mialam testy chyba 25 i ledwo widzialam bladziocha. Z apteki jakies. Dopiero sporo pozniej kupilam sobie znowu aby miec na pamiatke wyrazne 2 kreski.

reklama
Misiss moze zapodaj inny ... jak nie wyjdzie to looz bo to wcześnie ;-) ja zaleglam juz na kanapie ... pije pyszne latte karmelowe i mi dobrze ....

Dziewczyny lista staraczek coraz krotsza sie robi:):)

barbarka
no ja pierwszy raz o tym slysze:) napewno kazdemy z nas sie uda:)

Niedawno dzwonil moj ukochany i niestety poinformowal mnie ze zmiana planow, bo wraca jutro wieczorem!!!;/;/ ja pierdziele w ciagu pol dnia, z rana zrobi sie wieczor wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Juz po pocislam ze pewnie wspac pojdzie i mnie zostawi sama wieczorem..a on ze mam zrobic cos dobrego na kolacje:)
Juz wiem co mu dam...:) Siebie w tej bieliznie od Niego:)

Ja dzis do lekarza mowie ze z Clo udalo mi sie zajsc 2 razy za pierwszym razem:) a on Szok:) ze to bardzo rzadko sie zdarza i ze mam sie nienastawiac ze tak bedzie kolejny raz, ja mu mowie ze tez tez cos mi sie wydaje ze limit szybkich trafien wykorzystalam....

Ja ogolnie ciesze sie bardzo z tego ze mam owulacje:) bo juz sie martwilam...

Miss no jestem ciekawa czy twojemu mezusiowi sie przypomni:)

reklama
Hej kochane - wpadłam po zapałki :)

Motylku - co u ciebie? Listopadowki się martwią. 2 z koleżanek mamy w szpitalu na założeniu pessara :(

Wątpliwości - kolejny cykl jest Twój!! Badaliście nasienie?

Mississ - o ja cie! Mam nadzieję że te bladziochy to fasolinka - gęba mi się cieszy :)

Aschlee - byłaś już u lekarza?

Buziaki dla was :-*

Do góry