reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Eeee chyba zrobie ten sam co by jeszcze pozyc nadzieja albo dwa zrobie ;-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
No zobacze do jutra jeszcze daleko ;-)
Dziewczyny lista staraczek coraz krotsza sie robi
barbarka no ja pierwszy raz o tym slysze napewno kazdemy z nas sie uda
Niedawno dzwonil moj ukochany i niestety poinformowal mnie ze zmiana planow, bo wraca jutro wieczorem!!!;/;/ ja pierdziele w ciagu pol dnia, z rana zrobi sie wieczor wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Juz po pocislam ze pewnie wspac pojdzie i mnie zostawi sama wieczorem..a on ze mam zrobic cos dobrego na kolacje
Juz wiem co mu dam... Siebie w tej bieliznie od Niego
Ja dzis do lekarza mowie ze z Clo udalo mi sie zajsc 2 razy za pierwszym razem a on Szok ze to bardzo rzadko sie zdarza i ze mam sie nienastawiac ze tak bedzie kolejny raz, ja mu mowie ze tez tez cos mi sie wydaje ze limit szybkich trafien wykorzystalam....
Ja ogolnie ciesze sie bardzo z tego ze mam owulacje bo juz sie martwilam...
Miss no jestem ciekawa czy twojemu mezusiowi sie przypomni
barbarka no ja pierwszy raz o tym slysze napewno kazdemy z nas sie uda
Niedawno dzwonil moj ukochany i niestety poinformowal mnie ze zmiana planow, bo wraca jutro wieczorem!!!;/;/ ja pierdziele w ciagu pol dnia, z rana zrobi sie wieczor wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Juz po pocislam ze pewnie wspac pojdzie i mnie zostawi sama wieczorem..a on ze mam zrobic cos dobrego na kolacje
Juz wiem co mu dam... Siebie w tej bieliznie od Niego
Ja dzis do lekarza mowie ze z Clo udalo mi sie zajsc 2 razy za pierwszym razem a on Szok ze to bardzo rzadko sie zdarza i ze mam sie nienastawiac ze tak bedzie kolejny raz, ja mu mowie ze tez tez cos mi sie wydaje ze limit szybkich trafien wykorzystalam....
Ja ogolnie ciesze sie bardzo z tego ze mam owulacje bo juz sie martwilam...
Miss no jestem ciekawa czy twojemu mezusiowi sie przypomni
reklama
iwo:)
Fanka BB :)
Hej kochane - wpadłam po zapałki
Motylku - co u ciebie? Listopadowki się martwią. 2 z koleżanek mamy w szpitalu na założeniu pessara
Wątpliwości - kolejny cykl jest Twój!! Badaliście nasienie?
Mississ - o ja cie! Mam nadzieję że te bladziochy to fasolinka - gęba mi się cieszy
Aschlee - byłaś już u lekarza?
Buziaki dla was :-*
Motylku - co u ciebie? Listopadowki się martwią. 2 z koleżanek mamy w szpitalu na założeniu pessara
Wątpliwości - kolejny cykl jest Twój!! Badaliście nasienie?
Mississ - o ja cie! Mam nadzieję że te bladziochy to fasolinka - gęba mi się cieszy
Aschlee - byłaś już u lekarza?
Buziaki dla was :-*