reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny dziekuje bardzo za te ciepłe słowa. Z leków brałam Wieśka, inofolic, acard i dwa ostatnie dni luteine. Teraz wezmę sobie inofolik i czekam na wizytę u lekarza za dwa tyg jestem zapisana i nic juz nie robię na własna rękę, żadnych badań ani leków.

Julia czekam na wyniki badań i cos bedziemy radzić ;)

Anula piateczka dla Szymusia :*

Ja znikam, nie jestem jeszcze gotowa wrócić. Całuje każda :*

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Hej Dziewczyny,

podczytuję Was, ale się ostatnio nie udzielam. Chciałam upał, to mam, tylko że taka duchota, że się nie da wytrzymać, ufff...
Nadrobiłam posty i pierwsze co to musze pogratulować babydust!! Jak dla mnie bladzioch rasowy, mam nadzieję, że się udało :* Uważaj na siebie na tym urlopie.
Sola - witaj :)
anula: zdjęcie cudowne, aż mi się łezka w oku zakręciła, jak tą malunią rąsię zobaczyłam:happy:
mychunia brzusio super, ja też taki chcęęęęę:-:)-(

Aschlee: odpocznijcie, udanego urlopiku!

(Poza tym buźka dla wszystkich, których nie wymieniłam).

Ja coś od niedzieli w nocy miałam problemy żołądkowe (niestrawność) i wczoraj cały dzień ból żołądka, słabo spałam i lekko jestem osłabiona. Zastanawiam się, czy to przed @, bo przeważnie co cykl jakoś tak 3-4 dni przd @ mam zawsze 1 dzień, w który mnie rozkłada. Brzuch mi właśnie naparza masakrycznie, jakby @ miała przyjść lada chwila, tylko najlepsze jest to, że... w tym miesiącu nie wiem, kiedy przylezie, bo mi się chyba przez wyjazd coś poprzesuwało. Zastanawiam się, czy mimo wszystko zrobić test, bo w sobotę wyjeżdżam na urlop. Nakręcać się znowu?... Planowo powinna być gdzieś 30-31.7 ale płodne miałam szybciej więc obstawiam ok. 27.7.
Dziewczyny, pisałyście o tym, że w niektórych przypadkach organizm nie utrzymuje ciąży. Jak możńa to sprawdzić? Czy jedyna metoda to zrobienie testu? Bo nawet jeśli teoretycznie zajdę w ciąże, ale dostanę @, to nie robiąc testu nigdy sie nie dowiem, że byłam w ciąży?... Tak na moją chłopską logikę. Szczerze współczuję wszystkim, które to dotknęło :((
Póki co wyników żołnierzy M. też jeszcze nie ma. Wszelkie badania będą dopiero po urlopie w sierpniu. Echhh, płakac mi się chce, że ten cykl i objawy takie jak zwykle :(

Czesc dziewczynki.

Babydust gruby ten twoj bladzioch. :szok:

Mychunia super brzusioooo :-)

Anulka Szymuś kochany dziubek cioci :*

Gabis a ty jakie masz badania? Ja robiłam Glukoze, morfologie, mocz, a teraz na wizyte mam zrobić HIV, HBs, Toxo IgM, USR
Cytomegalie przechodziłam więc mam już przeciwciała i nie musze robić.

Na plaży był taki skwar, że razem z młodym wytrzymaliśmy tylko 2h :( masakra. Za to pojechaliśmy na lody i na zakupy ciuchowe bo taki chłop to tez ma wymagania :szok: Latał między półkami jak Żyd po pustym sklepie:-D Ale zakupy zrobione wiec jest git. Ja wracam do robienia porządków w szafach

Pozdrawiam wszystkie.

Anula rewelacyjne zdjecie z usg. Super ze z Synkiem wszystko ok :)
Mychunia brzuszek cudowny :)
Blair trzymam kciuki...
Sola witaj i powodzenia!
Aschlee lacze sie w bolu!!!! Dasz rade ;)

Kurcze korci mnie zeby zatestowac rano... ale to za wczesnie na pewno. Nawet bladziocha pewnie nie zobacze... echh to czekanie... Jedynie M zadowolony chodzi i do brzucha gada hahaha

Ja jeszcze sie trzymam bez antybiotykow. Mam nadzieje ze wygram!

Witam

Babydust pieknie kreseczki:) a dobrze pamietam ze na Krecie wypoczywsz? i jak wrazenia?
Kochana moge cie juz wpisac na liste IIkreseczek? i wykreslic z listy staraczek?:)

kreta cudna choc jeszcze duzo nie widzialam :)
a z listy staraczek wykresl mnie prosze dopiero jak minie termin @ :( teraz jeszcze wszystko moze sie zdazyc :(

jak Wam minął dzionek?? mnie jakoś zleciało. jutro już środa i zaraz weekend i mój ukochany przyjedzie :-D:-D:-D
zbliża się mój termin @ czego bardzo się obawiam :no::no: kurcze zatestowałabym, ale się boję :no::no: wolę chyba po prostu doczekać do @.
miłej nocy Wam życzę bo ja już oczywiście zmykam do łóżeczka :-p:-p:-p dzieci jeszcze szaleją na dworze, a ja pod kołderkę już idę - wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: także raz jeszcze dobranoc :-):-)

babydust II kreski są jak nic :-):-) super :-):-) gratulacje :tak::tak: jestem następna "w kolejce" więc może tak i mnie się poszczęści :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p powiedz mi, czy masz jakieś objawy czy po prostu tylko test dał Ci odpowiedź, że jesteś w ciąży??
trzymam kciuki :)
a objawy przede wszystkim szybko sluz mlecznonbbialy mi sie pojawil jakies 3 dni po owu i bylam w szoku bo w dni plodne sluzu jak na lekarstwo a tu tyleee a powinno byc sucho = a pamietalam ze taki sluz mialam w poprzednich ciazach
\no i pobolewaly mnie piersi - co nigdy mi sie nie zdaza przed @ - ale to rownie dobrze mogl byc objaw brania duphastonu
i zgaga mi sie wczoraj pojawila mimo ze nic takiego szczegolnego nie jadlam a zgage tez tylko miewalam w ciazy
bol w krzyzu i podbrzuszu oraz wzdecia to jakos jest u mnie standardowy przed @ wiec nie bralam ich mocnio do siebie

Sola witaj :) jestesmy w podobnym wieku :) ja tylko core mam rok mlodsza :) i syncio 7 lat konczy za 2 dni :)

reklama
Do góry