reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Normalnie szalejecie z tymi serduchami :) u mnie były do owu a potem chyba z 2 do testu bo brzuch mnie bolał.

reklama
Monarti jeżeli teraz się nie uda to zamówię bo jeden test w domu mam i Adas mowi że to szczęśliwy test :p

Gochson my z Mychunia poprostu czesto robilysmy dostawy wojownikow ;-) jakis moze wygrał wojnę ;p

Mychunia oby bylo jak mowisz ze Eweliny zostaly wkoncu zauważone przez bociany ;-)

Monarti ja mam z poprzedniej ciazy... bylo to nie tak dawno a sa takie żółte jakby miały kilka lat :p a z nimi rowniez usg... ehh. Moze moj Aniolek chce wrócić... tak bardzo bym chciała.

Malus co z Toba ?

Ewelinka- ja mam intuicję dobrą- i czuję że będziesz miała zielony wykresik i II kreseczki :) :-):-):-):-):-)

Maluś- halo, halo :)

reklama
Będzie zdrowa i jeszcze będziesz nam tutaj narzekać na ciążowe dolegliwości- tak jak wszystkie inne staraczki:p:)

Mnie krzyż wysiada :/ już teraz a co dopiero później ?

Do góry