reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :tak:

mam bladziocha choć na zdjęciu słabo wyszedł :-( 1395625854734.jpg robiłam test po 3, ale chodziłam sikać o 24, więc może dlatego... na żywo lepiej wyglądał :tak: zrobiłam zdjęcie żeby nie mówić rano, że mi się przyśniło :tak: mąż się zapytał kiedy idę na betę, może dziś będę spokojniejsza.... co myślicie?

ja źle spałam w nocy przez test i dopiero wstałam patrzę a tu 9 :szok:

Asia
trzymam &&& za kolejny cykl ;*

mantra witaj :tak:

dzięki dziewczyny za tak wielkie kciuki i wsparcie, kochane jesteście ;*

Załączniki

• 1395625854734.jpg
    1395625854734.jpg
    4,9 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Asiu rozmowa jakoś sama wyszła śmialiśmy się z tego że Mu zaręczyny nie wyszły w sylwestra [przez gości] no to mówię Mu że miał od sylwka tyle czasu, On na to że co z tego jak nie miał czasu przez pracę żeby coś zaplanować :D rozmawialiśmy że chcemy się pobrać w przyszłym roku, że może w czerwcu, że jak będzie dziecko wcześniej to weźmiemy cywilny. G chce się wymigać z nauk przedmałżeńskich i iść do ślubu jako niewierzący, ale chcę Go przekonać żeby tego nie robił, zwłaszcza że jeszcze kilka lat temu chodziliśmy do Kościoła razem...
a i że On chce ślubu ale słabo Mu się robi na myśl o załatwianiu wszystkiego, to powiedziałam że ja chętnie część sama zrobię [po studiach chciałam otworzyć firmę planującą śluby :) ] ale z Jego akceptacją. No i zgodziliśmy się w temacie że wolimy zaprosić wiecej znajomych niż rodziny :p

Mychunia no pięknie! Gratulacje! :D

dziewczyny dzięki, ale póki nie zobaczę przyrastającej prawidłowo bety i kropeczki na usg z serduszkiem nie uwierzę... wtedy też były testy, plamienia i było poronienie... teraz na razie na szczęście żadnych plamień nie ma :tak:

beta będzie jutro do odbioru chyba, że namówię babkę na tel wieczorem.... pojadę na nią po 13 żeby mąż mnie po pracy zgarnął z miasta :-D

Ostatnia edycja:
Mychunia - ja z takiego bladziocha mam rozbojnika w brzuchu :) ale fajnie. &&&&&& stawiam na betę ok 40!

Halo a reszta testerek? !

dzień dobry :)

Mychunia, widać widać :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Brrr, koty są super, ja mam dwa :) właśnie leżą przede mną i walczą ze sobą. Mi prawie nic nie zniszczyły, jeden upodobał sobie kwiatka i firankę i to tyle. Ja mam dwa dachowce, takie uratowane przeze mnie, ta pierwsza ledwo co przeżyła, znaleziona u nas na parkingu w pracy na legnickiej pod samochodem :) Są strasznie wdzięczne i kochane. Nie myślałaś żeby wziąć jakiegoś malutkiego kotka np z fundacji? Tam jest ich pełno....

a to moje przylepy WP_20140104_002.jpg

Załączniki

• WP_20140104_002.jpg
    WP_20140104_002.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 40
Mychunia - super!!!! A kiedy była owolka bo to może jeszcze listopad ;-) trzymam kciuki za bete, tak jak mówi Iwo też stawiam w okolicy 50

szczerze to boję się, że beta będzie taka jak u Asi, a test był wadliwy :-(nic nie poradzę na to, że się boję...

goska no właśnie nie wiem, bo 13 marca byłam u lekarza i mi mówiła, ze w jednym jajniku już po owulce, ale w drugim jajeczko zaraz będzie pękać :szok:

reklama
Mychunia - ładna CI wyszła kreska i to tylko po 3 godz. gromadzenia płynu, jak się boisz bety to może zrób jeszcze jeden test po 4-5 godz. nie sikania i potem dopiero na bete (ja cień maiłam w sobotę, bladziocha w poniedziałek a na bete poszłam w czwartek i 825 było)

aaa może bliźniaki?

Do góry