reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

olka21 - jezeli jest taka sytuacja to powinnaś odrazu biec na betę a w poniedziałek ją powtórzyć cy przyrasta a test innej firmy też możesz zrobić . Jakieś poplamiania przy siusianiu to jeszcze nie @ więc i może jesteś w ciązy. Zdaża się że są kobiety które przez pierwsze parę cykli mają takie poplamiana. Jest wiele powodów dla których tak się dzieje a między innymi za niski progesteron i z tąd plamienia. Beta, powtórzony test innej firmy, może lekarz jeśli masz taką możliwość, w poniedziałek beta powtórzona.

Monarti - jakiej energii? Ja sama dostałam w prezencie od rana lenia jak łóżko dużego. Tak to jest jak sie chodzi w kratkę na zawołanie do pracy. Ja bym się bardzo ucieszyła z mdłości, imbir bym popijała z wielką satysfakcją albo bym przegryzała czekoladę z imbirem, to mój ostatnio ulubiony przysmak :-D

reklama
Iwo- faktycznie niepokojąca taka temp:/ lepiej to sprawdzić, trzymam za Was kciuki:)

Olka- leć po tescior z innej fimry dobre sa Bobo testy i Protest:)ja uzywałam Quixx Vue:) pokazał mi nawet w popołudniowym moczu 12 dpo :)a jeśłi będzie pozytyw to wtedy betka:)

Jołasia- no to witaj w klubie:) mój dom wygląda jak pobojowisko- a o sobie nie wspomnę:p :-):-) maseczki Czekaja w łazience:) kiedyś powinnam je nałożyć- a i włosy pofarbować:p hmmm kiedyś nadejdzie ten dzień:)

Monarti nie ma to jak wielki leń :-D
Weszłam do wyrka na chwilkę ale zdecydowałam, że jednak nie. Uwielbiam mojego psa, jest taki słodki, taki ludzki, właśnie wlazł do wyrka na moją poduszkę. Szczęśliwy, bo przebieram pościel i ma pole do popisu. Wyleguje się na maxa jak panisko jakie miny szczela. A kupiłam nową pościel, wyprałam ją i zaraz jak tylko się ubiorę to pójdę ją ściągnąć ze sznurka, taka w kolorowe paseczki i czarne listki.

Gabis ja miałam badania ze szpitala pazdziernikowe. On zlecil mi odrazu te co sa wymagane do iui tzn posiewy, Wymazy czy bakterii nie ma i wirusowe dla mnie i dla m(kila hiv zoltaczka)

Jołasia- no to zakładaj nową pościel- inaczej się śpi w świeżej pościeli:)psiaki są super- chciałąbym jakiegoś - ale póki co nie ma kto się nim zajmować- a wkrótce pojawi się dziecko to tym bardziej czasu nam zabraknie:)może kiedyś:) kto wie :)

Dominika, witaj Kochana :* Ciesze się, że napisałaś. Rzadko piszesz, ale najważniejsze że o nas nie zapominasz :) A jak u Ciebie ze starankami? Odpuściliście sobie? Też chciałabym z moją rodzinką gdzieś wyjechać, ale nie ma jak. M cały czas pracuje. Może coś wymyślimy w majówkę. na pewno 3/4 maja jedziemy do zoo :)

Iwuś, za 13-tą &&&&& :* Kochana, jak się czujesz? A co u Twojej koleżanki?

Jołasia, będzie dobrze. W końcu zostaniesz mamą :* Zdrówka dla Ciebie i pieska :)

Moranti, ciesze się, że plamienia już nie ma :*

Motylku, nie tylko ciężarne :p U mnie młodsza wstała o 3-ciej poszła spać około -tej i wstała około 7-dmej ;/ Ja od 7-dmej na nogach. Dobrze, że ładna pogoda, bo się dzięki niej rozbudzę. Tak to spałabym na stojąco.

olka, witaj :) Pamiętam Ciebie. Kochana, to nie jest tak, że już masz @. Możliwe, że jednak jesteś w ciąży, a krwawienie wystąpiło. Ja w pierwszych dwóch ciążach miałam przez miesiąc krwawienia i nie sądziłam, że się udało, a po miesiącu okazywało się, że jestem w 5/6 tygodniu :) &&&&&& aby jednak to była prawda :)

Jołasia, ja miałam krwawienia w ciąży w pierwszym miesiącu i to mocne jak podczas @, ale bez skrzepów :)

olka, nie ważne jaki wynik testu idź też na betę i będziesz wtedy miała pewność :) Mi test nie wychodził do 5/6 tygodnia :)

Brrr, mocno zaciskam &&&&&&& :*

Ale u mnie fajnie, ciepło :D Roksanka już po śniadaniu i teraz czekamy jak Oliwka wstanie, dam jej jeść i lecimy na zakupy :) Trzeba coś do jedzenia kupić, a dzięki temu jutro będziemy mieć czas dla M. Jutro jak będzie taka ładna pogoda chcemy nad jeziorko jechać z dziewczynkami :) A później M do pracy na 17-tą jedzie. Chodzą plotki u M w pracy, że w pierwszej robocie będą dwie zmiany. Od Poniedziałku mają mieć na 6:30-14:30 później na 17-tą do drugiej pracy, a od 1 kwietnia ponoć ma być od 6-14 i od 14-22-giej. Mam nadzieje, że nie będzie musiał mój mąż na 2-gą zmianę chodzić, bo tak nie będziemy się widzieć. Wtedy od 14-22-giej w pierwszej pracy i później na nockę do drugiej ;/ Nie widzi mi się to. Trzymajcie kciuki żeby tej drugiej zmiany nie było, bo nie będziemy w ogóle mieć dla siebie czasu :(

Moje Kochane dziewczynki :*:*:* Nie będę wymieniać nicków, bo dużo Was jest :D:D:D:*:*:*

reklama
Do góry