jołasia
od 2008r, może kiedyś...
olka21 - jezeli jest taka sytuacja to powinnaś odrazu biec na betę a w poniedziałek ją powtórzyć cy przyrasta a test innej firmy też możesz zrobić . Jakieś poplamiania przy siusianiu to jeszcze nie @ więc i może jesteś w ciązy. Zdaża się że są kobiety które przez pierwsze parę cykli mają takie poplamiana. Jest wiele powodów dla których tak się dzieje a między innymi za niski progesteron i z tąd plamienia. Beta, powtórzony test innej firmy, może lekarz jeśli masz taką możliwość, w poniedziałek beta powtórzona.
Monarti - jakiej energii? Ja sama dostałam w prezencie od rana lenia jak łóżko dużego. Tak to jest jak sie chodzi w kratkę na zawołanie do pracy. Ja bym się bardzo ucieszyła z mdłości, imbir bym popijała z wielką satysfakcją albo bym przegryzała czekoladę z imbirem, to mój ostatnio ulubiony przysmak
Monarti - jakiej energii? Ja sama dostałam w prezencie od rana lenia jak łóżko dużego. Tak to jest jak sie chodzi w kratkę na zawołanie do pracy. Ja bym się bardzo ucieszyła z mdłości, imbir bym popijała z wielką satysfakcją albo bym przegryzała czekoladę z imbirem, to mój ostatnio ulubiony przysmak