reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Nocnik kup niech się z nim oswaja ale nie sadzaj na siłę a jak będzie się interesować to wtedy posadź ją bez pieluchy, żeby kojarzyła siadanie na nocnik z tym że nie ma nic na pupie i że czasem może coś tam polecieć.

reklama
Robię ale raczej dla zabicia czasu ale kto wie może jak wygram milion w totka to może zrobię z tego biznes:-p

Teraz kombinuje album dla siostrzeńca który ma się urodzić w kwietniu:-D i album pamiątkę z okazji Komunii

Czasem nie zdąrzę zrobić zdjęcia czegoś co zrobiłam bo leci już do kogoś tak na przykład bylo ze Świątecznymi kopertówkami piękne były ;-)

Ostatnia edycja:
Jak juz zrobisz to sie na pochwal ;-)

Moj maly sie obudzil i teraz szama mleczko ,ciocia sie dobija na skype wiec narazie uciekam papatki jak mi sie uda bede pozniej a jak nie to do jutra

Jord- no taki mamy dziś dzień ,że prawie wszystkie się odnalazłyśmy tutaj:-).
U mnie był ksiądz dzisiaj , bardzo sympatyczny z nowej parafii , będą nam budować Kościółek za blokiem ,będę miała blisko na mszę wreszcie, zostawił nam nawet plan jak to będzie wyglądało :tak:i powiedział ,że nie wierzy ,że my 4 lata po ślubie , bo mój M bardzo młodo wygląda.

dawno mnie nie bylo.....:) az dwa dni , najpierw z mezem po lekaarzach potem praca jestem padnieta i gotuje wlasnie rosolek :) bo dzis nic nie jadlam :( i powiem wam tyle ze zeobilismy test ciozowy i jest !!!!! pozytywna betka :) szkoda tylko ze nie u mnie tylko u meza :( bylismy potwirdzic wynik i maz ma 40,6 betke :D to niby dobrze bo organizm sie regenueruje po choebie :) mam nadzeije ze ja tez zobaczek kiedy moje dwie kreski :)

joweg- zobaczysz zobaczysz spokojnie:tak: nadejdzie ta chwila , mniam rosołek , kurczę ja na diecie jestem to bym wszystko zjadła ,a tak to wybrzydzam:-D, każda z nas zobaczy w końcu 2 kreseczki na teście ,ale będzie radocha jak się zaczną testowania na forum super będzie , będziesz nam się tu chwaliła dwoma kreseczkami.

reklama
Do góry