reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stanik do karmienia, jaki polecacie?

aniaslu

red. nacz. babyboom.pl, psycholog, admin
Członek załogi
Miasto
Warszawa
Dziewczyny, czas na Wasze must have! 👯♀️❤️ Zbieramy razem nieocenione tipy od Was — mam nadzieję, że wrzucicie w komentarz swój numer 1 wśród staników do karmienia i dorzucicie dwa słowa, dlaczego to właśnie on się okazał najlepszy.💞
Wasze rekomendacje to skarb — dzięki nim inne mamy mogą trafić w samo sedno bez godzinnego przeszukiwania netu. Pomożecie? Podzielcie się dobrem, a ja podrzucę Wasze typy dalej w świat! 🌍

Dzięki, że jesteście! 🙌 Czekam na Wasze hity w komentarzach! 💬

reklama
Hej. Ja kupuje staniki z hmu, ale XL jak są. Są bawełniane i jedyne na mój bardzo obfity biust (choć XL w miseczce i tak malawy a w obwodzie za duzy). Kupowałam z rosmana i z allegro, ale za małe nawet te największe;( chętnie poczytam skąd dziewczyny kupują o większych miseczkach, bo na grudniowkach tylko ja jestem XL:) pozdrawiam :)

Na większe bardzo polecam z bonprix, mam od dłuższego czasu i są bardzo wygodne, miękkie, duży biust się mieści :) na allegro też nie udało mi się utrafić takich żeby było wygodnie

Ja polecam Alles Mama - mam trzeci, karmię drugie dziecko, kupowałam 85G. Z miękkich (u mnie do spania) polecam Mitex Lilly (brałam xl). 🙂

@Majorkaaaa @Chce_byc_mama_wielu @Rudzielec11 jeszcze mam prośbę, gdybyście dodały info dotyczące takich rzeczy
  • Miękka, oddychająca tkanina, która nie uciska nawet przy wrażliwej skórze.
  • Niewidoczny pod obcisłymi ubraniami
  • Elastyczne ramiączka i wzmocniony dół miseczki, np dobry do biegania
  • Bez fiszbin, z możliwością regulacji
  • Ramiączka, zapięcie pod biustem, itp. Zaraz zobaczę, może uda mi się zrobić w ogóle formularz

Do góry