jak myjesz muszle to szczotkaAle niby toksyczny jest..
A zlew myj poprostu zwykłym płynem czy cifem
Nic sie nie stanie zobacz ile ludzi pali papierosy a Ty wdychasz jako bierny palacz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak myjesz muszle to szczotkaAle niby toksyczny jest..
a kto Ci powiedział że cilit jest toksyczny?? To jest zwykły kwas solny z dodatkami. Żrący owszem ale nie toksyczny. Spójrz na odwrocie na takie małe rysuneczki jest Link do: Plik:GHS-pictogram-acid.svg – Wikipedia, wolna encyklopedia co świadczy tylko o tym ze jest zracy.Ale niby toksyczny jest..
Z pryskaniem środkiem na grzyby akurat bym uważała. W ciąży jesteśmy wrazliwsze, płyciej oddychamy. Poza pośrednią szkodliwoscią wdychania dla dziecka, mogłaś również zemdlec a niedotlenienie to już nie byłoby takie nic dla dzieckaWerka ja w ciazy pryskalam srodkami na grzyby. Co ma byc to bedzie czasem chuchamy dmuchamy a i tak nie unikniemy niemilych niespodzianek. Musimy wierzyc ze z naszymi bąbelkami bedzie wszystko jak najlepiej.
Nic się nie stanie od jednorazowego wyczynu,lepiej jednak na drugi raz założyć rękawiczkiWitam jestem w 21 tyg i raz miałam taką mega fazę na sprzątanie i do mycia zlewu użyłam środka żrącego, jestem załamana...nie użyłam rekawiczek gdyż w sumie nie mam takiego nawyku. Po fakcie uświadomiłam sobie że źle zrobiłam. Interesuje mnie czy miałyście taka sytuacje i czy jeden raz może zaszkodzić? Pomóżcie dziękuję
a kto Ci powiedział że cilit jest toksyczny?? To jest zwykły kwas solny z dodatkami. Żrący owszem ale nie toksyczny. Spójrz na odwrocie na takie małe rysuneczki jest Link do: Plik:GHS-pictogram-acid.svg – Wikipedia, wolna encyklopedia co świadczy tylko o tym ze jest zracy.
O toksycznosci ostrzegają inne piktogramy