reklama
oddam w dobre rece lub wymienie na innego mojego M za ewentualne pokrycie kosztow przesylki
dosc zadbany,nieglodzony,z malym przebiegiem,robotny-nie koniecznie w kwestii dziecka,umie gotowac-niestety posprzatac kuchni za soba niebardzo,nie rozrzuca skarpetek,nie obgryza paznokci,nie dlubie w nosie,zakreca paste do zebow,nie chrapie.
zartowalam oczywiscie
oj kama ,kama
kasik1106
Fanka BB :)
Mam do oddania za pokrycie koszt. przesyłki całe opakowanie vita d w kapsułkach (lekarz zalecił w kropelkach, a zakupiłam wcześniej) Vita D kapsułki Witamina D dla niemowląt karmionych piersią 30 kaps. - Apteka Nuxe - Fabryka Zdrowia
oraz 9 tabl. vita K, z czasów kiedy karmiłam piersią VITA-K WITAMINA K DLA NIEMOWLĄT 30 KAPSUŁEK - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl
I te 2 opakowania humana 1 PLUS HUMANA 1 PLUS MLEKO POCZĄTKOWE 350 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl
oraz 9 tabl. vita K, z czasów kiedy karmiłam piersią VITA-K WITAMINA K DLA NIEMOWLĄT 30 KAPSUŁEK - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl
I te 2 opakowania humana 1 PLUS HUMANA 1 PLUS MLEKO POCZĄTKOWE 350 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl
kasik1106
Fanka BB :)
vit. d juz nieaktualna;-)
zapraszam na moje konto na allegro- gdzie prowadze sprzedaz rzeczy z Anglii(wysylka z Polski) moj nick dorotarus
przykladowa aukcja
ATMOSPHERE PRIMARK MEGA TORBA XXL khaki SKORA eco (1431700808) - Aukcje internetowe Allegro
przykladowa aukcja
ATMOSPHERE PRIMARK MEGA TORBA XXL khaki SKORA eco (1431700808) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: