reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam,oddam,kupię

reklama
Witam mam do sprzedania ubranka po synku- wszystkie markowe i w super stanie, bo sprzedaję tylko te ubranka, których nie zdążył ponosić (przegapione) czy też miał na sobie kilka razy. Do tych przez niego noszonych mam sentyment i jakoś jeszcze nie mogę się z nimi rozstać;)

Opis zdjęć 2 pary spodni:

granatowe bojówki Bambini- 62 cm 7zł

Jeansy next- 3-6 m-cy 7zł

Body w gwiazdki f&f 3-6 m-cy (r.68) Synek miał je na sobie 1 raz 6zł

Body na ramkach 5.10.15- r. 74 (moim zdaniem mniejsze- 68) 4zł

Bluzeczka Marks&spencer, r. 62 ( moim zdaniem raczej 68) 5zł

Cudna koszula, r. 68- synek miał ją na sobie dokładnie 1 raz – w tą niedzielę i okazało się, że jest za mała… 10 zł

Ciepły pajacyk – r. 74 ( w rzeczywistości jest to małe 74- dlatego przez nas przegapiony) 9 zł

Świetna czapa, synek miał na sobie w wieku 5 m-cy , tylko 1 raz ( chrzest). Mogę sprzedać też kombinezon- baranka ze zdjęcia- synek miał go na sobie 4 razy ( kupiony specjalnie na chrzest). Rozmiar 70 (nietypowy, bo ubranko zagraniczne)- cena do uzgodnienia

bluza TU 3-6 m-cy 15 zł

Tania wysyłka. Możliwy odbiór osobisty w Bydgoszczy! Zapraszam
biggrin.gif

Witam Was przepraszam ,że tak między postami ale nie wiedziałam gdzie z tym mogę się wkleić więc wklejam tu.Być może któraś z Was będzie zainteresowana:)

Do sprzedania mam wózek wielofunkcyjny Quinny speedi z akcesoriami w dobrym stanie.Aukcja kończy się za dwa dni w piątek 13-tego :)

Wielofunkcyjny wózek QUINNY+maxi cosi cabrio (2041507556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do sprzedania huśtawka Mamas & Papas jak nowa

Mamas&Papas,star lite swing-Huśtawka/Leżaczek (2041500920) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do sprzedania karuzelka nad łóżeczko jak nowa

Karuzela do nakręcania INFANTINO - MOTYLEK (2041503523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Polecam i w razie pytań zapraszam na priv.(mama czerwiec 2011:)

Dziewczyny WIOLKA1509 nie ma dostępu do internetu i prosiła mnie zebym przekazał wam , jezeli ktoraś z was chciałaby coś zakupi to prosze kontaktować sie z nasza Wiolką telefonicznie nr znajdziecie na wątku zamkniętym ;)

reklama
Do góry