reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, zapraszam, wynajmę i inne ogloszenia

Witam serdecznie,

zapraszam wszystkie mamy na zajęcia konwersacyjne do Szkoły Językowej dla dzieci Masters.
Zajęcia Active Mum prowadzimy w języku angielskim, hiszpańskim i włoskim.
Będziecie mogły pod okiem lektora porozmawiać o macierzyństwie, wychowaniu dzieci, oraz
po prostu poplotkować o kobiecych sprawach.

Przygotowaliśmy całe zaplecze tak, abyście mogły zabrać maluchy i czuły się komfortowo.

Zajrzyjcie na naszą stronę internetową Masters - język angielski, hiszpański dla dzieci w Krakowie, piszcie również śmiało na kontakt@masters.info.pl
lub odwiedźcie nas na facebook`u.
Prowadzimy zajęcia w siedzibie szkoły, na Placu Wolnica,
zapraszam, zapisy trwają!

reklama
Hej,
Jestem mamą piętnastomiesięcznej Hani i chciałabym, by zaczęła się integrować z innymi dziećmi. Pomyślałam, że może dobrym pomysłem byłoby zabranie jej do którejś z krakowskich bawialni. Moje pytanie brzmi - która będzie najlepsza dla tak małego dziecka? Będę wdzięczna za sugestie:)

W środę o godz. 16.45 chciałabym Was zaprosić na lekcję pokazową z zajęć Przyjazny pies. Uczył i bawił dzieci będzie Savio - rasa Cavalier King Charles Spaniel (tu możecie zobaczyć jaki z niego słodziak -
Instytut Świadomego Rodzicielstwa | Facebook
Lekcja jest darmowa, tylko proszę o zapisy (mogą być na facebooku, na maila
instytut@kcz.org.pl
lub telefonicznie 12 633 96 67), ponieważ liczba miejsc jest ograniczona.

Zajęcia odbywają się w Instytucie Świadomego Rodzicielstwa na ul, Biskupiej 18.
:)

Witam!

Jestem w trakcie wielkich porządków w szafach mojego Mateuszka. Urodził się wcześniakiem, więc mam również do sprzedania maleńskie ubranka w rozmiarze 42 - 56 cm.

Ponadto ubranka do 86 cm, buty, buciki, czapeczki, śliniaczki, smoczki (nowe), kombinezony, skarpetki.

Sprzedaję również zabawki od grzechotek i gryzaków począwszy, przez zabawki interaktywne dla starszych.

Moje ogłoszenia w dziale sprzedam na forum głównym.
Poniżej linki do przykładowych aukcji, prawie codziennie coś nowego

http://allegro.pl/zestaw-ubranek-spodenek-spodni-dla-chlopca-14-i2064236654.html

http://allegro.pl/interaktywna-gasienica-6-18-m-i2064421897.html

http://allegro.pl/zestaw-ubranek-bluzeczek-bluzek-dla-chlopca-35-i2067473213.html

Piszę na forum Krakowa, gdyż zakupy u mnie dla mam z Krakowa, nie będą obciążone kosztami wysyłki.

Pozdrawiam i zachęcam do obejrzenia w dziale sprzedam, nick hallogen

Ostatnia edycja:
Witam!

Mam do sprzedania mnóstwo ubranek dla chłopca od 0 - 18 miesięcy.
Ubranka w stanie idealnym i BDB+.

2056002206.jpg2062186227.jpg2068782986.jpgallegro.jpg
Ponadto mam do sprzedania buciki, pantofelki, śliniaczki, czapeczki, skarpetki, zabawki i inne akcesoria.
Oczywiście dla mam z Krakowa, odbiór osobisty :)

Poniżej link do przykładowych aukcji

Bluza dla chłopca 68 cm (2062186234) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bluza dla chłopca 62 cm (2062186235) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kombinezon spodnie + kurtka dla chłopca 74 cm (2062186229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kurteczka dla chłopca 68 cm H&M (2062186230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry