reklama
Serdecznie zapraszamy wszystkie Panie w ciąży, tej wczesnej jak i tej już bardziej widocznej do nowo otwartego sklepu z odzieżą ciążową HAPPY MUM w Poznaniu. W naszych ubraniach Panie nie tylko mogą poczuć się wygodnie i komfortowo, mogą również wyglądać seksownie, elegancko, z klasą i stylowo. Ubrania na każdą okazję, na wyjście na spacer, na urodziny cioci i na wielkie wyjście. Zapraszamy do Galerii Malta, sklep jest usytuowany na parterze, nieopodal Banku Millenium oraz sklepów Dziecko i C&A. Na klientki czekają zawsze uśmiechnięte i chętne do pomocy konsultantki. ZAPRASZAMY ))
Zapraszamy również na naszą stronę internetową Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe. gdzie można zobaczyć naszą najnowszą kolekcję.
Zapraszamy również na naszą stronę internetową Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe. gdzie można zobaczyć naszą najnowszą kolekcję.
iwonkablaz
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Mam dużo kosmetyków dla dzieci przywiezionych z Niemiec i kilka bardzo ładnych zabawek (klocki, pozytywki, chodzik, zestaw do piasku) i sterylizatory wysokiej jakości. Zapraszam na swoją stronę na allegro Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro. mam też w sprzedaży śliczne markowe ubranka dzieciece na lato, wystawie je w weekend. Polecam z całego serca Chętnie te wszystkie rzeczy na aukcjach wziełabym dla swoich dzieci, ale kupiłam je na handel więc zapraszam do kupna.
Mam dużo kosmetyków dla dzieci przywiezionych z Niemiec i kilka bardzo ładnych zabawek (klocki, pozytywki, chodzik, zestaw do piasku) i sterylizatory wysokiej jakości. Zapraszam na swoją stronę na allegro Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro. mam też w sprzedaży śliczne markowe ubranka dzieciece na lato, wystawie je w weekend. Polecam z całego serca Chętnie te wszystkie rzeczy na aukcjach wziełabym dla swoich dzieci, ale kupiłam je na handel więc zapraszam do kupna.
iwonkablaz
ale ze mnie gapa, kosmetyków właśnie aukcje sie pokończyły, wystawie jutro. ale jak kogoś interesują to mam sporo firmy bubchen (szampony, płyny i kremy do kąpieli, oliwka)
iwonkablaz
bubchen litrowe płyny do kąpieli 22 zł, kremy do mycia ciała w kąpieli 400 ml 20 zł, oliwka 400 ml 16 zł, szampon 400 ml 16 zł, szampon i żel 2w1 200 ml 8 zł. wszystkich kosmetyków mam różne rodzaje i zapachy. hipp 1 L płyn do kąpieli familijny 27 zł, disney księżniczki żel ido mycia z pompką 1 L 27 zł
iwonkablaz
Tygarynka, chce powystawiać w zestawach po 3-4 szt, jeżeli coś Ciebie interesuje to pisz to nie bede musiała wystawiać, a sprzedam to co chcesz pojedynczo
witam mam na sprzedaż wózek - gondola +fotelik samochodowy Bebe confort - super sie sprawdza na każdej nawierzchni polecam Bebe Confort z gondolą i fotelikiem Creatis Tanio (977440519) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze buciki dla dziewczynki:
Przesliczne lakierki dla Małej Modelki 29 - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Poznań
Sandałki Kornecki dla dziewczynki 29 + gratis - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Poznań
balerinki dla dziewczynki Kornecki 27 - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Poznań
Prześliczne kalosze LEMINGO 28/29 - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Poznań
Mam jeszcze ubranka po córeczce - do rozmiaru 120 jak znajde czas to je powystawiam i dodam linka
pozdrawiam
i jeszcze buciki dla dziewczynki:
Przesliczne lakierki dla Małej Modelki 29 - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Poznań
Sandałki Kornecki dla dziewczynki 29 + gratis - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Poznań
balerinki dla dziewczynki Kornecki 27 - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Poznań
Prześliczne kalosze LEMINGO 28/29 - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Poznań
Mam jeszcze ubranka po córeczce - do rozmiaru 120 jak znajde czas to je powystawiam i dodam linka
pozdrawiam
reklama
Podziel się: