reklama
Hmmm EWUS2090 nie bardzo wiem o jaki wózek chodzi...
My mamy Kolcraft tandem duo i jest extra! Polecam Używamy go od pierwszych dni...
A ja mam do sprzedania po moich córeczkach:
- leżaczek bujaczek Chicco niebieski w kwiatki; 80zł za szt
- 2 komplety do chrztu: sweterki Wójcik; skromne sukienki (nie wielke bezy); buciki, rajstopki; rozm 3-6; cena 140zł za 2 zestawy
Fotki moge przesłać na maila; ubranka sa baardzo zadbane, czyste, jak nowe (bardzo mało używane).
My mamy Kolcraft tandem duo i jest extra! Polecam Używamy go od pierwszych dni...
A ja mam do sprzedania po moich córeczkach:
- leżaczek bujaczek Chicco niebieski w kwiatki; 80zł za szt
- 2 komplety do chrztu: sweterki Wójcik; skromne sukienki (nie wielke bezy); buciki, rajstopki; rozm 3-6; cena 140zł za 2 zestawy
Fotki moge przesłać na maila; ubranka sa baardzo zadbane, czyste, jak nowe (bardzo mało używane).
Załączniki
Ostatnia edycja:
ewus2090-nie wiem o jaki ci wózek codzi 3&1 dla bliżniaków ale ja mam do sprzedania wozek firmy tako jeden obok drugiego.kolor zielono- czarny.Ja poszukuje używanego wózka bliźniaczego 3&1więc jakby któraś z mamuś sie orjętowała to czekam na wiadomość:-)
jesli bys byla zainteresowana to napisz a ja ci napisze wiecej na temat tego wozka!
pozdrawiam
B
Bura
Gość
Nieaktualne
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lidkar a za ile chcesz sprzedac ten wózek przeslesz fotki na maila? mania200207@amorki.pl
Justys80 wyslij mi fotki tego lezaczka i tych karuzelek na maila jesli moge prosic mania200207@amorki.pl bo jestem zainteresowana dziekuje
reklama
B
Bura
Gość
Nieaktualne
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: