reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

a masz jakieś powyżej 54 na sprzedaż ? Ja też do końca nie wierzę lekarzom co do płci :p więc też szukam uniwersalnych :) termin mam na początek czerwca ale wiadomo jak to jest z bliźniakami, tak więc jak masz body, rampersy,pajacyki to bardzo chętnie obejrzę zdjęcia :)

reklama
Chlopcy maja 3m poki co jestesmy na rozmiarze 62-68. Poki co mam cala polke 50-56. Zrobie pozniej fotki. Do czerca to i 62 na pewno dojdą. Mam tez laktator medela maxi swing który ratuje mi laktacje i pozwala zaoszczedzic cenny czas. Jeszcze uzywam ale pewnie max 3miesiace dam rade. Wiec tez bede miala na wydaniu. Co do plci to u nas najpierw mowili ze dziewczynka i drugie nie wiadomo. Potem widzieli chlopca i nie wiadomo. A na polowkowym dziewczynce urósł siusiak :) wiec do konca pewnosci nie mialam. A u Ciebie jaka plec?

Haha ale miałaś loterię :p u mnie ostatnio mówił że widzi dwa siusiaki jeden się wypiął więc 90% będzie chłopak a drugie niby też tyle że jakoś już niezbyt wyraźnie ale w niedzielę mam połówkowe więc zobaczymy ;P

Jak znajde wolna chwilkę wstawie fotki ubranek a co do wozka to go ogromnie polecam jest świetny. Jakbys nie znalazla calego w dobrym stanie uzywanego (ja niestety nie znalazlam) bede miec kolo maja dwie gondole do sprzedania w kolorze morskim. Wtedy mozna dokupić sama spacerówke i wyjdzie sporo taniej.

Ciężko znaleźć te wózki używane, dlatego że to nowy model i do tego dobry :) całość kosztuje koło 4tys a przy bliźniakach to i tak są spore wydatki ;)

Jak znajde wolna chwilkę wstawie fotki ubranek a co do wozka to go ogromnie polecam jest świetny. Jakbys nie znalazla calego w dobrym stanie uzywanego (ja niestety nie znalazlam) bede miec kolo maja dwie gondole do sprzedania w kolorze morskim. Wtedy mozna dokupić sama spacerówke i wyjdzie sporo taniej.
Ja byłabym zainteresowana zakupem gondoli. Najchętniej to cały wózek bym kupiła, ale jak się nie da to będę składać zestaw:) A skąd jesteś? Nie wiem czy na tym forum można podawać ceny itp. więc w razie czego podaję maila mollana@wp.pl

Właśnie doczytałam, ze sprzedajesz tez ubranka. Ubranka unisex w rozmiarze 50 (większe nie) tez mnie interesują.

Chlopcy maja 3m poki co jestesmy na rozmiarze 62-68. Poki co mam cala polke 50-56. Zrobie pozniej fotki. Do czerca to i 62 na pewno dojdą. Mam tez laktator medela maxi swing który ratuje mi laktacje i pozwala zaoszczedzic cenny czas. Jeszcze uzywam ale pewnie max 3miesiace dam rade. Wiec tez bede miala na wydaniu. Co do plci to u nas najpierw mowili ze dziewczynka i drugie nie wiadomo. Potem widzieli chlopca i nie wiadomo. A na polowkowym dziewczynce urósł siusiak :) wiec do konca pewnosci nie mialam. A u Ciebie jaka plec?

Sylka, ja byłabym zainteresowana laktatorem medela o ile to model podwójny, elektryczny i jeśli będziesz go sprzedawać przed czerwcem ;) Myślałaś już nad ceną? Jeśli możesz, to daj proszę znać na priv.

Ty masz wózek TFK, prawda? Jak z jego składaniem/rozkładaniem - da się to na spokojnie zrobić będąc samemu z maluchami, czy raczej dwie osoby są potrzebne do ogarnięcia wózka i dzieci na raz?

Dziewczyny chlopcy daja mi w kosc troche i nie mam czasu ogarnąć sie z tym wszystkim :) Margaret, Molka odezwę się do Was myślę w weekend pomyślę czy w ogole sprzedawac gondole osobno i czy wyrosna z nich na pewno do tego czasu. Jestem z Warszawy. Ubranka uporzadkuje rozmiarami i tez powstawiam bo juz nie nadążam. Wyrosli mi z 62... Papagena tak mam medele maxi swing na dwa cyce ;) mysle ze w maju zakoncze dojenie bo troche juz wysiadam ale gdyby nie laktator nie bylo by szans na kp w moim wypadku. Cena hmm sama nie wiem dalam ok 700. Nie wiem po ile sa uzywane. Dokupic trzeba tylko butelki i lejki z rzeczy osobistych. Mysle ze mozemy sie jakos dogadać. Ogarne tych moich bezzebnych terrorystow i sie zgadamy :) Co do tfk skladasz go doslownie jedna reka, rozkladasz tez. Zdejmowanie kol to tez proscizna. Nam na szczęście
babcie zasponsorowaly bo wydatek ogromny ale wart jest tej ceny.

reklama
Do góry